Recenzje książki "Blade"

Dodaj swoją recenzję

Blade- Anna Wolf

7.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: „Blade” Autor: Anna Wolf Cykl: Storm Riders MC (tom 1) Wydawnictwo: Niezwykłe Data premiery: 24 marca 2021 Liczba stron: 219 stron Cena: 38,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐✩✩✩ Rewelacyjna seria motocyklowa autorki bestsellerowych „Gangsterów”. Życie Blade’a kręciło się wokół klubu, braci i chętnych panienek. Zdecydowanie nie miał c... {} Recenzja książki Blade

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Walki kogutów

30.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Blade" to pierwszy tom nowej serii, Storm Riders, pani Ani. Nie jest to zbyt długa książka, ale przez inne zobowiązania, dopiero teraz znalazłam chwilę by ją doczytać i napisać o niej kilka słów. "Blade" to historia Connie i Blade'a. On, członek klubu motocyklowego, Storm Riders, do tej pory skupiony na sobie, życiu klubu, i spełnianiu swoich za... {} Recenzja książki Blade

@karolina92@karolina92 {}× 2

Blade

21.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Connie nie ma łatwego życia. Musi spłacać długi ojca, który już nie żyje. Zniszczona, upokorzona, zastraszona, nie widzi innego wyjścia z sytuacji, jak uciec i się ukryć. Wie, że nie będzie miała na kolejną ratę, wie również, co się stanie, jeśli jej nie zapłaci. Blade należy do klubu motocyklowego, do którego należał również Marcus, brat Connie i... {} Recenzja książki Blade

"Blade"

20.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„ Nie chciałaby zostać oznakowana jak bydło na pastwisku, ale ciekawość wzięła górę.” Connie żyje w ciągłym strachu i niepewności o jutro. Jej ojciec zadarł z niewłaściwymi ludźmi i ona teraz po jego śmierci musi spłacić jego długi. Nie jest jej lekko, na własnej skórze przekonała się o ich brutalności, naznaczyli ją. Niespodziewanie w jej ż... {} Recenzja książki Blade

Słabiutko...

15.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubicie niegrzecznych motocyklistów? Macie jakieś ulubione serie? Jeśli o mnie chodzi to ja lubię od czasu do czasu sięgnąć po coś w tych klimatach. Jak na razie czytałam tylko książkę Chantal Fernando – Dragon’s Lair, jedną z Katów Hadesa Tillie Colle i „Reaper’s property” Joanny Wylde. Każda z nich mi się bardzo podobała i z ogromną przyjemności... {} Recenzja książki Blade

@justus228@justus228 {}× 2

⭐RECENZJA⭐

6.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ Dla Blade'a najważniejsi byli bracia z klubu, chętne kobiety i motocykle. Po pewnej obietnicy zostaje "niańką" siostry kolegi Marcusa. Mężczyzna nie rozumie dlaczego to akurat jego wybrał, ale spełni swoją przysięgę. Connie jest przerażona całą zgrają motocyklistów. Nie rozumie też tego, czego chce od niej Blade. Jej życie nie jest usł... {} Recenzja książki Blade

Blade

23.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miał zostać niańką?! On, silny, przystojny, wysportowany członek klubu motocyklowego. Danego słowa nie można złamać, szczególnie kiedy przyjaciel położył na szali swoje życie. Opieka nad jego młodszą siostrą to niewiele, za cenę życia i wolności. Blade nawet nie wyobraża sobie, jak wiele światła Connie wniesie do jego życia. Młoda kobieta j... {} Recenzja książki Blade

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl