Recenzje książki "Całując grzech"

Dodaj swoją recenzję

Ostatnia szansa

12.03.2013

Miałam to szczęście, że na kolejną część z serii Zew Nocy nie musiałam długo czekać. Lecz jeśli chodzi o kontynuacje nie jestem rodzajem czytelnika, który pała zbytnią chęcią do ich czytania. Uważam to za próbę przedłużania książki na siłę. Jak się często okazuję - jestem hipokrytką. Keri Arthur jest niesamowita. Uważam, że ta autorka i jej dzieła ... {} Recenzja książki Całując grzech

"Całując grzech" - Keri Arthur

30.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Minęło sporo czasu, zanim po "Wschodzącym księżycu" sięgnęłam po kolejny tom z serii "Zew nocy" Australijki Keri Arthur. Przyczynił się do tego chwilowy przesyt wampirzą tematyką, jak i fakt, że obecnie nieco inaczej postrzegam przygody Riley Jenson. I tym razem autorka bez zbędnych ceregieli wrzuca nas w sam środek akcji. Riley budzi się w jakimś... {} Recenzja książki Całując grzech

@Tenshi@Tenshi {}

Kolejny tom przygód Riley Jenson-Całując grzech

24.06.2012

„Całując grzech” to drugi tom słynnego cyklu Zew nocy. Tak samo jak część pierwsza druga część przygód Riley Jenson przypadła mi do gustu. W tej części już od samego początku mamy masę niewiadomych i chęć odkrycia nowych tajemnic. Akcja drugiego tomu rozpoczyna się kilka miesięcy po zakończeniu pierwszego tomu „Wschodzący księżyc”. Riley- dhampir... {} Recenzja książki Całując grzech

Całując grzech

14.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Gdyby Jack mnie teraz słyszał, to chyba umarłby ze śmiechu. Robienie tego, co ktoś mi kazał, nigdy nie było moim priorytetem.”* Ktoś na nią poluje i za wszelką ceną coś od niej chcą. Zrobią wszystko by ją mieć. Czemu jest taka cenna nikt nie wie, ale każdy wie jak frustrujące jest gdy czujesz, że ktoś na ciebie czatuje i śledzi. Niektór... {} Recenzja książki Całując grzech

Tam gdzie kłopoty tam i Riley Jenson

9.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Całując grzech” jest to drugi tom z serii „Zew nocy” australijskiej pisarki Keri Arthur. W tej powieści poznajemy dalsze losy Riley Jenson, która ledwo uszła z życiem z jednych tarapatów, bardzo szybko wpadła w kolejne. Jednak tym razem nie ma pojęcia jak i dlaczego do tego doszło. Książka zaczyna się w momencie gdy Riley budzi się naga i cała w... {} Recenzja książki Całując grzech

@tala86@tala86 {}

A może by tak zgrzeszyć ? ;]

18.10.2011

Całując grzech to tom 2 serii pt. Zew nocy. Po przeczytaniu pierwszego tomu szczerze powiem przystępowałam do tej lektury z lekką rezerwą, ponieważ trochę przytłoczyła mnie ilość scen erotycznych. Jednak zostałam pozytywnie zaskoczona przez autorkę, która zmniejszyła ilość takich scen, a skupiła się na fabule i zmieniła tę opowieść w dobrze zapowia... {} Recenzja książki Całując grzech

Temperatura rośnie

30.09.2011

„Całując grzech” to druga część liczącej dziewięć tomów serii „Zew nocy”. Po niezbyt zachęcającym okrojonym rodzimym wydaniu części pierwszej do lektury drugiego tomu serii o przygodach Riley Jenson podchodziłam z daleko idącą ostrożnością, która okazała się jednak całkowicie niepotrzebna. Tom drugi okazał się bowiem zawierać wszystko to, co powini... {} Recenzja książki Całując grzech

@milla@milla {}

(...)ona zawsze gra pierwsze skrzypce, a facet jest tylko dodatkiem, niczym dobrze dobrane bu...

17.09.2011

Przy ostatniej stronie „Wschodzącego księżyca” miałam wielką nadzieje, że uda mi się przeczytać cześć drugą. Jak tylko trafiła do moich rąk, musiała poczekać na odpowiednią chwilę, abym znów mogła spokojnie delektować się przygodami i łóżkowymi podbojami głównej bohaterki – Riley Janson Kiedy Riley budzi się naga i zakrwawiona w obcym miejscu wie,... {} Recenzja książki Całując grzech

@Violet@Violet {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl