Recenzje książki "Celebryta"

Dodaj swoją recenzję

Celebryta

11.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo dziękuję wydawnictwu @wydawnictwo_amare i autorce @m.b_morgan za cudowną podróż po niesamowicie pięknej Toskanii i możliwość zrecenzowania książki, która kusiła mnie od momentu zapowiedzi❤️ Na okładce widzimy słowa "Daj się porwać zmysłowej opowieści pełnej włoskich smaków i aromatów!" i muszę przyznać, że lepiej tej książki zareklamować si... {} Recenzja książki Celebryta

Toskańska przygoda życia

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powoli wchodzimy w jesienny klimat, ale żeby jeszcze przedłużyć lato przeczytałam książkę autorstwa M. B. Morgan pod tytułem "Celebryta". Jest to debiut, który nie wydaje się nim być - Autorka pisze jakby robiła to od lat. Książkę czyta się bardzo przyjemnie i lekko. Od razu da się zauważyć, że inspiracją Autorki były własne przeżycia, odwiedzon... {} Recenzja książki Celebryta

"Celebryta"

24.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć wszystkim! Czy jest jakieś miejsce, które chcielibyście zwiedzić? Macie czasem wrażenie, że książki przenoszą nas w inną rzeczywistość? Czytając „Celebrytę” czułam jakbym wraz z kolejnymi stronami zwiedzała Toskanię. Rzadko wciągam się tak w klimat książki, jednak za sprawą opisów tego magicznego miejsca, ale także samej kultury czy rozmait... {} Recenzja książki Celebryta

Przepiękna Toskania z romansem w tle.

22.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lato w Polsce jest kapryśne, najpierw dostaliśmy upały, które nie zachęcały mnie do czytania, potem nastąpiło duże ochłodzenie, które lubię. Sięgnęłam po książkę, która zapowiadała mi podróż do pięknej Toskanii, odmienny obraz, niż ten który miałam za oknem. “Celebryta” autorstwa M. B. Morgan to historia, która miała mi zepewnić gorącą podróż do p... {} Recenzja książki Celebryta

Celebryta

3.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Warto marzyć. Warto mieć odwagę. Nie bójcie się zmian. Nie bójcie się ryzykować. Życie bywa przewrotne" Czytając tę książkę nie mogłam oprzeć się wrażeniu, ze jest to współczesna historia Kopciuszka. Marcelina – dziennikarka, tkwiąca w nieudanym małżeństwie, której życie nagle całkowicie się zmienia. Dostaje nieoczekiwaną propozycję przeprowadzen... {} Recenzja książki Celebryta

Ciekawa, lecz nie zachwycająca

1.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Celebryta" M.B.Morgan to książka z gatunku romans, jest debiutem autorki. Opowiada losy Marceliny Cieszyńskiej, młodej kobiety, dziennikarki, która pewnego dnia dowiaduję się, że ma przeprowadzić wywiad ze znanym celebrytą Danielem Milewiczem. Mężczyzna zgadza się na jej prośbę, co jest dla kobiety ogromną szansą, jak i zaskoczeniem, gdyż syn leg... {} Recenzja książki Celebryta

Miłość w toskańskich klimatach

27.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

 „szkoda marnować najlepsze lata na tkwienie w beznadziejnej relacji” Okres letni nastraja nas do sięgania po powieści lekkie, z niezbyt skomplikowanymi historiami, najlepiej z letnim klimatem i romantyczną fabułą. Tego rodzaju nastrój przywołuje książka „Celebryta”, która zabiera nas do czarującej, urokliwej Toskanii. M.B. Morgan jest z... {} Recenzja książki Celebryta

@Mirka@Mirka {}× 5

Włoska przygoda

25.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Celebryta - M.B. Morgan Marcelina, początkująca dziennikarka. Dostaje szansę na przeprowadzenie wywiadu ze znanym celebryta Danielem Milewiczem. Propozycja wydaje się na tyle abstrakcyjna, że dziewczyna nie dowierza. Okazuje się, że wywiad ma odbyć się na terenie Daniela, a mianowicie we Włoszech. Stosunki z mężem nie są najlepsze, a wyjazd do W... {} Recenzja książki Celebryta

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe