Cleaning-in-Place: Dairy, Food and Beverage Operations

Adnan Y. Tamime
Cleaning-in-Place: Dairy, Food and Beverage Operations
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The book addresses the principles of cleaning operations, water supply issues and the science of detergents and disinfectants. Aspects of equipment design relevant to ease of cleaning are covered in a special chapter, as is the assessment of cleaning efficiency and the management of cleaning operations. This third edition features for the first time a chapter on membrane cleaning - a relatively new area requiring very specialised cleaning products and procedures. Useful data on fluid flow dynamics and laboratory test methods are also included in separate chapters.

Authors have been selected from within industry, allied suppliers and academia to provide a balanced, leading edge assessment of the subject matter. Cleaning-in-Place is directed at dairy scientists and technologists in industry and academia, general food scientists and food technologists, food microbiologists and equipment manufacturers.
Data wydania: 2008-05-19
ISBN: 978-1-4051-5503-8, 9781405155038
Język: angielski
Wydawnictwo: Wiley&Sons
Stron: 272

Autor

Adnan Y. Tamime Dr Adnan Y. Tamime is a Consultant in Dairy Science and Technology, Ayr, UK.

Pozostałe książki:

Cleaning-in-Place: Dairy, Food and Beverage Operations Probiotic Dairy Products
Wszystkie książki Adnan Y. Tamime

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Cleaning-in-Place: Dairy, Food and Beverage Operations nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Cleaning-in-Place: Dairy, Food and Beverage Operations. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl