Recenzje książki "Co się skrywa między nami?"

Dodaj swoją recenzję

Każda rodzina ma swoje tajemnice

3.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Thriller psychologiczny “Co się skrywa między nami” zrobił na mnie ogromne wrażenia i właściwie to brakuje mi słów, by opisać to, co czuję. Jest to lektura porażająca i przerażająca, opisująca świat ludzi bezdusznych i bezwzględnych. Jakże różna od ostatniej przeczytanej przeze mnie książki, “Mocne więzi”, o wzruszającej bliskości i miłości, którą... {} Recenzja książki Co się skrywa między nami?

@madalenakw@madalenakw {}× 1

Ofiara i kat.

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z Johnem Marrsem miałam do czynienia pierwszy raz, a nie ukrywam, że skusiła mnie zarówno okładka, jak i opis. Co ciekawe, tego autora zna wiele osób i ma całe rzesze fanów, a ja tego nazwiska wcześniej nie znałam. Natomiast, czy żałuję, że dopiero teraz przyszło mi zapoznać się z jego thrillerem psychologicznym? Zaraz Wam opowiem! Poznajemy d... {} Recenzja książki Co się skrywa między nami?

Trudna miłość

19.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Co się skrywa między nami" to pozycja, która na pewno zostanie mi w głowie na dłużej, wśród książek, które przeczytałam w tym roku z nowości ta jest zdecydowanie nr 1 na mojej liście... 👌 Świetnie skonstruowany thriller psychologiczny. Taki, który zmusza do myślenia i zastanawiania się nad tym, co kierowało bohaterami książki. To książka do któr... {} Recenzja książki Co się skrywa między nami?

@Angela_czyta@Angela_czyta {}× 1

Co się kryje w domu pełnym kłamstw?

13.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W tym domu jest prawda groźniejsza niż kłamstwa" - autor thrillera "Dopasowani" takimi oto słowami zachęca czytelnika do sięgnięcia po nową powieść. Jak bardzo toksyczne dzieciństwo, nienawiść, ślepa miłość do dziecka mogą zniszczyć życie kilku pokoleniom? Nina nieustannie wraca do błędów młodości, do wspomnień, które ukształtowały tę obecnie d... {} Recenzja książki Co się skrywa między nami?

Od miłości do nienawiści

26.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

John Marrs to autor bestsellerowych powieści, które zdobywają rzesze fanów na całym świecie. "Co się skrywa między nami?" to intrygujący thriller psychologiczny i druga powieść autora przetłumaczona na język polski. Maggie i Nina Simmonds to matka z córką. Mieszkają razem w dużym domu z ogrodem, ale nie zachowują się jak normalna rodzina. Maggie ... {} Recenzja książki Co się skrywa między nami?

Sekrety, przemiczenia i kłamstwa

22.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po odebraniu paczki zawierającej „Co się skrywa między nami” nieomalże od razu zabrałam się za czytanie. Jednak po przeczytaniu pięciu rozdziałów poczułam się rozczarowana tym, że fabuła mnie nie wciąga mimo, że narracja prowadzona jest w bardzo ciekawy sposób, a mianowicie z dwóch pozycji Maggie - matki i Niny – córki. Odłożyłam zatem książkę na ... {} Recenzja książki Co się skrywa między nami?

@mag-tur@mag-tur {}× 3

Jest osobą, z którą mieszkam pod jednym dachem, to tyle.

17.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co musi się wydarzyć w historii rodziny aby doprowadzić do tego, że córka więzi swoją matkę na poddaszu przykutą łańcuchem do łózka? Jak wielka jest miłość matki i czy ma jakieś granice? Czy matka zrobi dla swoich dzieci wszystko nawet jeśli ceną będzie ich nienawiść? Historia przedstawiona jest z perspektywy dwóch osób, Niny i jej matki Maggie, ... {} Recenzja książki Co się skrywa między nami?

Więźniowie nienawiści

12.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Serdecznie dziękuję Wydawnictwu Burda Książki za możliwość przeczytania i napisania recenzji thrillera”Co się skrywa między nami”. Ta książka nie może wyjść mi z głowy. Skończyłam czytać ją kilka dni temu i nadal o niej myślę. Zastanawiam się, jak powinnam napisać tę recenzję by oddać wszystkie myśli, które wirują w mojej głowie. A jest ich sporo.... {} Recenzja książki Co się skrywa między nami?

@Morella@Morella {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl