Recenzje książki "Czerwień rubinu"

Dodaj swoją recenzję

Czerwień Rubinu - Kerstin Gier

11.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej!!! Witam wszystkich,którzy są dzisiaj ze mną na "nakanapie.pl,, mam ochotę opowiedzieć wam o książce pod tytułem ''Czerwień Rubinu,, , wielotomowej ( mówiąc zgrubsza to są 3 tak dla wiedzy 😁 ) powieści autorstwa Kerstin Gier,wspaniałej i bardzo kreatywnej powieściopisarki. (Strasznie polecam wam jej książki 📚, moim zdaniem są bardzo inter... {} Recenzja książki Czerwień rubinu

Czerwień Rubinu - początek trylogii

12.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejny fenomenalny początek trylogii Kerstin Gier! Książka opisuje historię Gwen - z pozoru normalnej nastolatki... Jej zawsze idealna kuzynka Charllota ma gen podróży w czasie, który pozwala osobie posiadającej go przemieszczać się w przyszłości. Ma to nastąpić po 17 urodzinach. Jest to książka z elementami fantasty i kapką romansu, po prostu... {} Recenzja książki Czerwień rubinu

Podróże w czasie

17.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyobraź sobie typowe, nudne poniedziałkowe popołudnie. Zmęczona monotonią dnia wracasz ze szkoły lub pracy. Nagle odczuwasz nieprzyjemny skurcz w brzuchu i mdłości. Ustępują równie szybko, jak się pojawiły, ale ziemia usuwa się spod twoich stóp. Lądujesz na bruku, a ulica na której jeszcze przed ułamkiem sekundy stałaś zniknęła. Nie ma żadnego śl... {} Recenzja książki Czerwień Rubinu. Trylogia czasu

Rodzinne tajemnice w trylogii czasu

25.03.2019

"Czerwień rubinu" to pierwsza ze słynnej Trylogii Czasu Kerstin Gier. Książka opowiada o szesnastoletniej Gwendolyn Shepherd i jej "przypadłości" w postaci tajemniczego genu. Gwen dorasta w rodzinie, gdzie w linii żeńskiej przekazywany jest gen podróży w czasie. Cała rodzina jest przekonana, że to Charlotta (kuzynka głównej bohaterki) będzie mogł... {} Recenzja książki Czerwień rubinu

Czerwień Rubinu

9.10.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kerstin Gier – niemiecka pisarka, tworząca również pod pseudonimami Jule Brand i Sophie Bérard. Autorka powieści dla kobiet i młodzieży. Największy sukces przyniosła jej Trylogia Czasu. Gwendolyn Shephard jest zwyczajną szesnastolatką, pochodzi jednak z zupełnie niezwyczajnej rodziny. Jak się okazuje niektórzy przodkowie dziewczyny posiadali gen u... {} Recenzja książki Czerwień rubinu

czerwień rubinu...

11.08.2014

Gwendolyn Shepherd to pozornie normalna nastolatka. Uczęszcza do szkoły, spotyka się z kolegami, często widuje się ze swoją przyjaciółką Leslie. Nic nie wyróżnia jej z grona rówieśników. Jednak sielanka trwała do momentu jej pierwszego przeskoku w czasie. Wtedy to Gwen zorientowała się, że to ona, a niej jej kuzynka Charlotta odziedziczyła ten nies... {} Recenzja książki Czerwień Rubinu. Trylogia czasu

Czerwień Rubinu

21.06.2014

Przeczytałam kilka opinii na temat tej książki. Każdy polecał, super książka, oceny również wysokie, więc z ciekawości po nią sięgnęłam. Niestety bardzo się zawiodłam. Przeczytałam całość z racji tego, że nie odkładam książek w połowie. Historia w ogóle mnie nie wciągnęła, główna bohaterka jest strasznie bierną osobą, przez co jeszcze gorzej mi się... {} Recenzja książki Czerwień rubinu

"Czerwień rubinu" Kerstin Gier

9.04.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trylogia Czasu, która ukazała się nakładem Wydawnictwa Egmont to prawdziwy literacki hit ostatnich lat. Seria ta podoba się chyba wszystkim, niezależnie od wieku czy upodobań czytelniczych. Nie tylko ciekawi przepiękną grafiką, ale także intrygującym opisem. W końcu, podróże w czasie to temat, który wciąż wydaje się ledwie tknięty przez pisarzy. S... {} Recenzja książki Czerwień rubinu

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe