Recenzje książki "Cztery liście koniczyny"

Dodaj swoją recenzję

NIEZWYKLE ZWRUSZAJĄCA HISTORIA....

11.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Warto było czekać. Kiedyś ktoś mądry powiedział, że wszystko, co najpiękniejsze, rodzi się w bólu". "Zawód pielęgniarki to nie tylko honorowe niesienie pomocy. To także cierpienie i ból wynikające z wielu przegranych." Lubicie sięgać po książki, które poruszą Wasze serca, sprawiając, że oczy robią się mokre od łez? Ja czasami potrzebuje takiej l... {} Recenzja książki Cztery liście koniczyny

JA
@ja.czytam
{}× 1

Rozstania

23.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rozstanie dwojga ludzi rzadko bywa wesołe, czy szczęśliwe dla obojga ludzi, natomiast zdecydowanie częściej jest to tragedia, chociaż dla jednej z osób. Czasem jest ono nagłe i tragiczne, bo odejście kogoś ze świata żywych w dowolnym wieku, chyba jest gorsze niż zdrada, bo jesteśmy pozbawieni jakiejkolwiek nadziei na pozytywne rozwiązanie sprawy, ... {} Recenzja książki Cztery liście koniczyny

@Grzechuczyta@Grzechuczyta {}× 14

Przypadek rządzi ludzkim życiem

19.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sięgnęłam po książkę Weroniki Tomala "Cztery liście koniczyny" ponieważ bardzo spodobała mi się okładka. To u mnie dość częste. Zawiesiłam oko i wiedziałam, że chcę przeczytać. Nie miałam pojęcia, że w środku kryje się taka perełka. Judyta, główna bohaterka, to miejscowa pielęgniarka. To osoba dobra, każdemu by nieba uchyliła. Pacjenci ją kochają,... {} Recenzja książki Cztery liście koniczyny

@edyta.kyziol@edyta.kyziol {}× 1

,,Cztery liście koniczyny" Weronika Tomala

1.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Cztery liście koniczyny Autor: Weronika Tomala Wydawnictwo Zysk i Sk-a Judyta pracuje jako pielęgniarka na oddziale onkologii. Mieszka w Sopocie. Dziewczyna całym sercem angażuje się w pomoc swoim pacjentom. Wiele w życiu widziała, ale nadal jest wrażliwą osobą i nie potrafi być odporna na cierpienie innych i ich odchodz... {} Recenzja książki Cztery liście koniczyny

Cztery liście koniczyny

18.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Prawda jest taka, że człowiek dokonuje w życiu dziwnych wyborów i nigdy nie może być pewny tego, czy okażą się trafione. Ryzyko jest wpisane w nasze bycie. Każdy dzień staje się pasmem jakichś decyzji. To szalone, że niektóre mogą zmienić całą naszą przyszłość. I losy innych” „Drogi Czytelniku. (..)jeśli to czytasz, to bądź świadom tego, że mnie... {} Recenzja książki Cztery liście koniczyny

"Cztery liście koniczyny" Weronika Tomala - opinia

16.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zostawione, niby przypadkiem, tajemnicze notesy mające realny wpływ na życie osób, które go znajdują to bardzo wdzięczny temat na powieść. Musicie to przyznać. Wszystko jednak w głównej mierze zależy od umiejętności pisarskich autora/autorki. Najnowsza powieść Weroniki Tomali zwróciła moją uwagę opisem. Domyślałam się, że będzie to historia o ... {} Recenzja książki Cztery liście koniczyny

Druga szansa

15.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Druga szansa Słyszeliście o tym powiedzeniu, że człowiek raz się rodzi, raz kocha i raz umiera ? Ja słyszałam, w pewnym filmie, Kuch kuch hota hai. A o łączeniu w parę dwojga przyjaciół, poświęcając swoją miłość, ukrywając swoją chorobę przed ukochaną widzieliście film? Ja widziałam, od tego filmu zaczęła się moja miłość do Bollywood, Kal ho naa ... {} Recenzja książki Cztery liście koniczyny

@karolina92@karolina92 {}× 1

Cztery liście koniczyny

13.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To trzecia książka Pani Weroniki, którą dane mi było przeczytać i muszę stwierdzić, że po każdą kolejną sięgnę w ciemno. Autorka pisze prostym językiem, ale od pierwszej strony każda dotychczas przeczytana przeze mnie książka wciąga i porusza najczulsze struny, a czasami jakaś samotna kropla zabłąka się na policzku. Emocje, emocje i jeszcze raz em... {} Recenzja książki Cztery liście koniczyny

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 5
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl