Recenzje książki "Dark Empire"

Dodaj swoją recenzję

dark

26.05.2022

Romanse mafijne mają to do siebie, że jest ich bardzo dużo na rynku i wybić się książce jest ciężko. Nawet jeśli jest dobra to nie koniecznie fabuła jest wyjątkowa. Bo nie ukrywajmy większość jest podobna. Tu mam coś innego jednocześnie pozornie temat oklepany. Valentina to młoda dziewczyna, która wychowała się jako córka dona rodzinny mafijne... Recenzja książki Dark Empire

@Lalka1@Lalka1 × 3

Dark Empire

19.05.2022

‘Dark Empire’ książka z gatunku romansów mafijnych autorstwa Kingi Litkowiec. Jest to dobrze napisana, wciągająca i lekka historia, z którą spędziłam bardzo miło czas. Co prawda było to krótkie spotkanie, ale jakże przyjemne. Na wstępie jednak muszę uprzedzić, że znajdują się w niej sceny przemocy oraz sceny erotyczne co sprawia, iż nie jest to po... Recenzja książki Dark Empire

Królowa mrocznego imperium.

18.05.2022

"Jesteś królową naszego mrocznego imperium." Don Gilardi przed śmiercią scedował swoje mafijne obowiązki na córkę. Valentina ma zostać głową rodziny. Nie jest to łatwa decyzja dla młodej dziewczyny, lecz przyjmuje schedę. Po trzech latach staje się silną, niezależną kobietą, trzymającą wszystkich w ryzach. Zyskała posłuch i estymę wśród swoic... Recenzja książki Dark Empire

@angell15@angell15 × 1

Dark Empire

16.05.2022

Valentina Gilardi to młoda kobieta, która przez lata wiodła normalne i spokojne życie, jednak po śmierci ojca musiała wybrać drogę, jaką chce dalej podążać. Po namyśle postanowiła spełnić ostatnią wolę ojca, który był donem dużej rodziny mafijnej i zająć jego miejsce, wywracając tym samym swoje dotychczas poukładane życie do góry nogami. Typowo mę... Recenzja książki Dark Empire

Dark Empire

15.05.2022

Dobry wieczór! Ostatnio wieczorami jako tako chce mi się coś tutaj wrzucać 🤭 Dlatego korzystając z chwilowej mocy mam dla was opinię przedpremierową 🔥 Już 18 maja premierę będzie miała najnowsza książka @rhythm_of_my_life_ "Dark Empire". Po książki autorki sięgam z czystą przyjemnością, wiem, że dostanę bardzo fajną historię od której nie będę ... Recenzja książki Dark Empire

świetna

15.05.2022

Valentina, chociaż jest córką głowy mafii, jest trzymana od tego trzymana daleko. To nie ona ma przejąć władzę po śmierci ojca, a jego prawa ręka. Jej życie jest podobne do wielu innych młodych kobiet, które z tym światem nie mają nic wspólnego. Jednak tak jest tylko do czasu. Pogrzeb ojca jest pierwszym z ciosów, które spadają na Valentine. Kolej... Recenzja książki Dark Empire

7/10

13.05.2022

🌼𝑹𝒆𝒄𝒆𝒏𝒛𝒋𝒂 𝒑𝒓𝒛𝒆𝒅𝒑𝒓𝒆𝒎𝒊𝒆𝒓𝒐𝒘𝒂🌼 "-Skąd w ogóle pomysł, że zechcę za ciebie wyjść? -Czekasz na księcia z bajki? Kogoś, kto pojawi się nagle na białym rumaku i zachwyci cię swoim męstwem? Mam stadninę koni, coś znajdę, jeśli tak bardzo ci zależy." 😋 Tym uroczym akcentem zapraszam na recenzję nowej, piętnastej powieści Kingi Litkowiec, którą śmiało może... Recenzja książki Dark Empire

Ogień!

12.05.2022

Dark Empire - Kinga Litkowiec Valentina Gilardi jest córką potężnego bossa mafijnego. Nie uczestniczy w tym i cieszy się z tego. Wszystko zmienia się po jego śmierci. Jego ostatnią wolą było to, żeby córka przejęła po nim wszystko i stała się głowa rodziny mafijnej. Trzy lata później, kiedy Valentina nie jest już tą kobietą, która była wcześniej... Recenzja książki Dark Empire

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl