Recenzje książki "Dark Empire"

Dodaj swoją recenzję

Dark Empire

24.06.2022

Po książki jakiego autora sięgacie bez chwili zastanowienia? Jeżeli o mnie chodzi to właśnie po książki Kingi Litkowiec sięgam w ciemno. Ufam, że mnie nie zawiedzie i póki co nic takiego się nie stało 😉 Kinga ma świetny styl i głowę pełną zadziwiających pomysłów na fabułę. „Dark Empire” to historia Valentiny Gilardi córki potężnego Dona. Za życi... Recenzja książki Dark Empire

Dark Empire

19.06.2022

“Dark Empire” Z książkami Kingi bywa u mnie różnie, nie mam pewności czy porwie mnie to co dostanę ale zarazem nie potrafię przejść obojętnie obok jej kolejnych historii. Moje uzależnienie od romansów mafijnych też ma na to pewien wpływ 😏 Okładka tej książki sugeruje, że otrzymamy książkę z niemałą dawką erotyki ale w sumie akurat w tej kw... Recenzja książki Dark Empire

Wciąga od pierwszych zdań

2.06.2022

Na wstępie muszę wspomnieć, że urzekła mnie szata graficzna okładki, która jest wspaniała i przyciąga moją uwagę jak magnes. Po książki Litkowiec zawsze ochoczo sięgam i to w ciemno, gdyż uwielbiam jej wszystkie historie oraz niezwykle przyjemny w odbiorze i lekki styl. Jak by się mogło wydawać, sugerując się ilustracją z obwoluty, że jest to rom... Recenzja książki Dark Empire

@Izzi.79@Izzi.79 × 3

Mroczne imperium

2.06.2022

Po śmierci swojego ojca, Valentina dowiaduje się, że zgodnie z jego testamentem, ma zostać głową mafijnej rodziny Gilardii. Dotąd trzymana z dala od mafijnych interesów, kobieta uczy się jak zarządzać rodzinną spuścizną. Gdy zaczynają docierać do niej sygnały o niebezpiecznym wrogu, który stara się ją pogrążyć, do jej życia wkrada się Cascio, głow... Recenzja książki Dark Empire

"DARK EMPIRE"

29.05.2022

-Wiesz, jakie plotki o tobie słyszałem? Zabójcza kobieta. Ta, której lepiej nie patrzeć w oczy, bo może pociągnąć za spust. Ludzie się ciebie boją i zdają sobie sprawę, że jesteś niebezpieczna". Wątek mafijny jest jednym z moich ulubionych, tym bardziej jeśli rządzi kobieta. Autorka stworzyła niesamowitą historię, którą czytałam z zapartym tchem.... Recenzja książki Dark Empire

Dark Empire...

29.05.2022

Valentina Gilardi to młoda kobiet, która pochodzi z rodziny mafijnej. Choć trzymała się z daleka od krwawych walk, a także brudnych interesów rodzinnych, nadszedł dzień, w którym musi się zmierzyć ze swoim przeznaczeniem. Staje się to po pogrzebie jej ojca, gdy Valentina na jego życzenie, zostaje głową rodziny mafijnej. Czy Val poradzi sobie z now... Recenzja książki Dark Empire

@paulinkaw@paulinkaw × 1

Lekki romans mafijny

28.05.2022

Ile książek autorki macie już za sobą? Bo to, że jakąkolwiek czytałyście to uważam za oczywiste! ;) Ja z książkami Kingi jestem na bieżąco (oprócz opowiadań, ale tych raczej nie zamierzam czytać, bo po prostu ich nie lubię). Książka „Dark Empire” zdecydowanie przyciąga wzrok. Gorąca okładka od razu przywodzi na myśl romans, w którym nie zabrak... Recenzja książki Dark Empire

@justus228@justus228 × 2

dark

26.05.2022

Romanse mafijne mają to do siebie, że jest ich bardzo dużo na rynku i wybić się książce jest ciężko. Nawet jeśli jest dobra to nie koniecznie fabuła jest wyjątkowa. Bo nie ukrywajmy większość jest podobna. Tu mam coś innego jednocześnie pozornie temat oklepany. Valentina to młoda dziewczyna, która wychowała się jako córka dona rodzinny mafijne... Recenzja książki Dark Empire

@Lalka1@Lalka1 × 3
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl