Recenzje książki "Devil"

Dodaj swoją recenzję

Devil

21.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Devil” Julii Brylewskiej to debiut, który zaliczam do udanych. Jest to pierwsza część serii Inferno, która swoją premierę miała już jakiś czas temu. Ale jak to u mnie czasem bywa, za niektóre książki ciężko mi się zabrać, a jak już wezmę je do ręki to żałuje, że zrobiłam to tak późno. I tak też jest w przypadku „Devila”. Już po samym prologu w... {} Recenzja książki Devil

@justus228@justus228 {}× 2

Devil

1.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przeszłość ma bardzo duży wpływ na naszą teraźniejszość. Jeden moment, sekunda zawahania mogą zmienić naszą przyszłość nieodwracalnie. Jedna decyzja pociąga za sobą określone konsekwencje, które nie zawsze muszą się nam podobać, a zaskakują jak najlepsze fajerwerki. Wracając do domu Hailey nawet nie podejrzewa, jak wielkie zmiany zajdą w jej życiu... {} Recenzja książki Devil

Recenzja

28.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„[…] Miłość była paskudnym zjawiskiem: niepostrzeżenie wkradła się do życia, dawała namiastkę szczęścia, a potem odchodziła, pozostawiając po sobie duszącą pustkę, której nie sposób było czymkolwiek wypełnić […]” Przepiękna, emocjonalna, zaskakująca i sprawiająca, że serce drży z każdą przeczytaną stroną. Oto historia o dwójce osób. N... {} Recenzja książki Devil

Bombowy debiut!

6.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powiem Wam, że od kiedy zobaczyłam tę okładkę, wiedziałam, że ta książka porwie moje serce! Nie wiem czemu, ale garniak to jednak coś, co wzbudza we mnie dziwną fascynację. To trochę tak jak w tym powiedzonku: „za mundurem, panny sznurem”. To mnie właśnie wystarcza garnitur! A co może kryć w sobie powieść, której okładka właśnie takowy ma na sobie... {} Recenzja książki Devil

Recenzja

4.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy zaprzedałbyś duszę samemu diabłu, aby uratować rodzinną firmę? Hailey Warren wahała się tylko przez moment. Poszła na układ z samym Diabłem, a co z tego wynikło, dowiecie się, sięgając po debiutancką książkę Pani Julii Brylewskiej, a ja Was serdecznie zapraszam na krótką recenzję. Nasza główna bohaterka – Hailey – to dwudziestoczteroletnia ... {} Recenzja książki Devil

Devil

25.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hailey po długiej nieobecności wraca do domu. Ma swoje plany, chce nacieszyć się czasem z rodziną i przyjaciółką oraz znaleźć pracę. Jednak dość szybko okazuję się, że z jej planów może nic nie wyjść. Jej brat doprowadził firmę do zadłużenia, niebawem ma odbyć się licytacja, a jedynym ratunkiem jest Victor Sharmanato. Jednak on ma swoje warunki, a... {} Recenzja książki Devil

Recenzja książki "Devil"

24.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Dzień dobry Kochani! Dzisiaj znowu deszczowo i pochmurnie. Pogoda typowo kocykowo-herbatkowo-książkowa. Korzystając z porannej ciszy, stwierdziłam, że napisze dla Was recenzję debiutanckiej książki Julii Brylewskiej „Devil". Książkę dostałam od wydawnictwa NieZwykłe, za co bardzo serdecznie dziękuję. „Devil” to pierwszy tom otwierający se... {} Recenzja książki Devil

"Devil"

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Kiedy stoisz nad przepaścią, desperacja może być tym, co pchnie cię prosto w nią.” Hailey właśnie skończyła studia w Nowym Jorku, po pięciu długich latach przepełnionych pracą, nauką i wyrzeczeniami w końcu wraca do rodzinnej Filadelfii. Ma plany, marzenia, jest pełna energii, aby rozpocząć nowe życie. Na początek zamierza trochę czasu spędzić z... {} Recenzja książki Devil

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl