Dobre praktyki i HACCP klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności

Krzysztof Łysakowski
Dobre praktyki i HACCP klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Podstawami regulacji prawnych dotyczących jakości i bezpieczeństwa żywności są wymagania krajowe i Unii Europejskiej. Regulują one szeroki zakres działania sektora rolnospożywczego w UE od upraw rolnych i hodowli zwierząt, poprzez przetwórstwo, opakowania, materiały pomocnicze a nawet dystrybucję artykułów rolno-spożywczych, zatem obejmują łańcuch żywnościowy "od pola do stołu".
Data wydania: 2003
ISBN: 978-83-916716-1-0, 9788391671610
Wydawnictwo: KONGREGACJA PRZEMYSŁOWO-HANDLOWA

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Dobre praktyki i HACCP klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Dobre praktyki i HACCP klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl