Recenzje książki "Dobrze że jesteś"

Dodaj swoją recenzję

Dobrze że jesteś

31.05.2022

Dobry wieczór #moleksiążkowe Doceniacie to co macie ? Ja tak . W każdej nawet ciężkiej chwili próbuję znaleźć pozytywy. Przytoczę cytat z książki @utkana.marzeniami " Dobrze , że jesteś "- Do Ciebie - " Ale zobacz , ile ważnych momentów umyka nam w życiu ... Bo gdzieś biegniemy , bo za czymś gonimy, bo nie mamy odwagi przeprosić albo poprosić . B... Recenzja książki Dobrze że jesteś

by złączyć dwoje ludzi, samo przeznaczenie nie wystarczy...

23.02.2022

"Dobrze, że jesteś" to świąteczna propozycja od Gabrieli Gargaś. Zoja kocha Święta Bożego Narodzenia. Dla niej to wspaniały i radosny czas, wypełniony wyłącznie pozytywnymi emocjami. Za to Borys ma zupełnym inne zdanie w tej kwestii. Dla niego święta mogłyby nie istnieć, nie wierzy w magię świąt i całą tą szopkę. Jednak los sprawia, że tych dwoje... Recenzja książki Dobrze, że jesteś

Miłość czasem bywa…bezdomna…

14.02.2022

Powieść prawdziwa i trudna… Książka, która porusza tematy na stałe obecne w naszym życiu. Autorka nie boi się dotknąć najczulszych miejsc, niezabliźnionych ran, rozgrywających się wciąż na nowo dramatów. Poznajemy wiele ludzkich historii, różne twarze tych samych postaci, bo tak naprawdę człowiek nigdy nie wie, jak się zachowa aż do momentu, gd... Recenzja książki Dobrze, że jesteś

Recenzja

3.02.2022

,,Widzisz, Zoja, to tak jak z ludźmi. Myślą sobie, że jeśli z kimś są, to ten ktoś należy do nich. Nikt nigdy do nikogo nie będzie przynależał. Jesteśmy odrębnymi jednostkami, które mają swoje pragnienia. I każde z nas musi czuć wolność. Jeśli nie będziemy czuli się wolni, to zawsze będziemy chcieli od tej osoby uciec’’ Do przeczytania książek Pan... Recenzja książki Dobrze, że jesteś

Piękna, refleksyjna, pełna ciepła i jakże potrzebna lektura! 🥺❤️

13.01.2022

„Czasami nie musi być między ludźmi żadnego erotyzmu, by złapać się za dłonie. Niekiedy ten gest znaczy więcej niż miliony innych gestów czy niewypowiedzianych słów. We współczesnym świecie ludzie niemo krzyczą: „Złap mnie za rękę. Przytul mnie”, bo nie mają odwagi wydobyć z siebie głosu”. ~ Gabriela Gargaś ❤️ ** ** Pewnego październikowego dni... Recenzja książki Dobrze, że jesteś

Dobrze, że jesteś ✩

8.01.2022

Dobrze, że jesteś ✩ Dotrzymujecie obietnic? Dwójka skrycie zakochanych w sobie ludzi, parę lat temu dochodzi do wniosku, że musi się z przykrych powodów rozstać. W tamtej chwili obiecują sobie jedno. Po dwóch latach, jeśli nadal będą do siebie coś czuć, to spotkają się ponownie, w wyznaczonym miejscu i czasie. Jednak co się stanie, jak jedna os... Recenzja książki Dobrze, że jesteś

Dobrze, że jesteś.

29.12.2021

Bohaterowie książki Gabrieli Gargaś nie mieli tyle szczęścia, bo życie doświadczyło ich już w bardzo młodym wieku. Każde z nich radziło sobie z tym na swój sposób. Zoja i Borys oboje stracili rodziców z różnych przyczyn i każde radzi sobie z tym na swój sposób. Borys stał się pracoholikiem. Praca i pieniądze są najważniejsze, wszelkie rozrywki są ... Recenzja książki Dobrze, że jesteś

To jedna z tych książek, po których się nie spodziewasz tego, co dostajesz…

28.12.2021

To jedna z tych książek, po których się nie spodziewasz tego, co dostajesz… Nie jest idealna, ale nie pozwala mi o sobie zapomnieć. Myślę o tej historii. Otwieram książkę na przypadkowej stronie, a tam podkreślony ołówkiem cytat. Czytam go po raz kolejny i na nowo przeżywam to. Kolejny raz myślę o świecie i ludziach, o życiu, o fortunie, która ko... Recenzja książki Dobrze, że jesteś

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl