Recenzje książki "Druga twarz Scordatto"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

2.02.2022

[…] Gdyby niebezpieczeństwo i grzech miały jakąś woń, byłaby ona właśnie taka: intensywna, drażniąca i tak cholernie seksowna, że natychmiast robili mi się jeszcze goręcej niż wcześniej[…] Piekielnie gorąca, zmysłowa, rozbudzające wszystkie komórki ciała, aby na sam koniec zamotać i wbić w fotel. Taka jest właśnie historia o Saverio i Chantal.... Recenzja książki Druga twarz Scordatto

Druga twarz Scordatto

16.01.2022

Saverio Scordatto to bardzo przystojny mężczyzna, który podoba się kobietom. Bezwzględny i budzący postrach mafioso. Przywódca jednej z trzech chicagowskich rodzin mafijnych, który sam doszedł do swojej pozycji, stopniowo budując swoją rodzinę. Chantal Willard to piękna, młoda kobieta. Siostra przywódcy konkurencyjnej rodziny mafijnej w Chicago. ... Recenzja książki Druga twarz Scordatto

Rodzina ponad wszystko!

20.12.2021

Romans mafijny to gatunek, który wpada w moje ręce chyba najczęściej. Nie czuję przesytu, bo przełamuje go sobie również innymi motywami, ale wraca do mnie jak bumerang. A wy jaki gatunek najczęściej czytacie? Intrygi, kłamstwa, zwroty akcji, pożądanie i nienawiść. Tego możecie się spodziewać podczas lektury ,,Druga twarz Scordatto”. To pierwszy ... Recenzja książki Druga twarz Scordatto

"Druga twarz Scordatto"

7.12.2021

„Każdego dało się w końcu złamać, wystarczyło odpowiednie podejście.” Chantal Willard jest siostrą jednego z bossów z chicagowskiej rodziny mafijnej, która rywalizuje z innymi o władzę. Dziewczyna ma w sobie ogień, jest nieposkromiona, pewna siebie i pyskata. Zwraca uwagę na odwiecznego rywala rodziny - Saverio Scordatto – mafijnego bossa, a ten ... Recenzja książki Druga twarz Scordatto

Recenzja książki "Druga twarz Scordatto"

2.12.2021

RECENZJA „Uciekaj, jakby goniło Cię piekło, bo tak jest. Ja nie wybaczam, rozumiesz? I gdy Cię złapię, będziesz błagać o śmierć”. Agata Polte nie zwalnia tempa i tym razem oferuje nam kolejną genialną książkę pt. „Druga twarz Scordatto". Jest to pierwszy tom otwierający serię „Oblicza mroku". Saverio Scordatto jest bossem jednej z chicagowskich ro... Recenzja książki Druga twarz Scordatto

Druga twarz Scordatto

30.11.2021

Saverio jest bossem, człowiekiem, którego inni się boją, któremu schodzą z drogi. Dlatego jest mocno zaskoczony, kiedy pewna młoda kobieta mu się stawia. Chantal okazuje się młodszą siostrą jego wroga, którą pamięta jako małą dziewczynkę. Teraz zdecydowanie nią nie jest. Na dodatek ratuje mu życie, kiedy dochodzi do strzelaniny. Nigdy by się tego ... Recenzja książki Druga twarz Scordatto

Recenzja

25.11.2021

Agata Polte po raz kolejny serwuje nam piekielnie pikantny i elektryzujący romans mafijny! Za każdym razem zostaje czymś zaskoczona i teraz również tak jest. Dwie rodziny które zawsze knują przeciwko sobie, sabotują i robią wszystko żeby mieć jeszcze więcej władzy i pozbyć się tego drugiego. Saverio jako nastolatek stracił wszystko, ale ni... Recenzja książki Druga twarz Scordatto

Recenzja

22.11.2021

Sobotnim wieczorem przychodzę do Was z krótką recenzją najnowszej książki, młodej, polskiej autorki – Agaty Polte. Pióro autorki miałam przyjemność poznać przy okazji czytania „Żelaznej serii”, choć jeden tom jeszcze przede mną 🙂 Oczywiście, nie mogłam sobie odpuścić kolejnej mafijnej pozycji i tajemniczego Scordatto. Jak myślicie, warto było bliż... Recenzja książki Druga twarz Scordatto

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl