Recenzje książki "Dziecięce koszmary"

Dodaj swoją recenzję

Dziecięce koszmary

3.05.2022

O czwartej części cyklu z detektyw D.D. Warren bez wahania mogę powiedzieć, że jest genialna! Już tytuł budzi ciarki. Bo czym są wywoływane dziecięce koszmary? Najczęściej złem, które spada na te niewinne istoty ze strony dorosłych. Tym razem akcja powieści rozgrywa się w dwóch budzących emocje miejscach. Na dziecięcym oddziale psychiatrycznym i ... Recenzja książki Dziecięce koszmary

⭐RECENZJA⭐

3.05.2022

⭐RECENZJA⭐ @lisagardnerbks słynie z wielu książek, ja póki co znam tylko jedną z jej serii, a mianowicie o detektyw sierżant D.D. Warren 😉 "Dziecięce koszmary" to kolejny tom z ów bohaterką. Bohaterką, która skradła moje serce od pierwszej części i trzyma je do teraz, mam nadzieję, że będzie tak dalej 😃 Jednak ta powieść spowodowała we mnie taki ... Recenzja książki Dziecięce koszmary

Czy kilkuletnie dziecko może być świadomym mordercą?

13.04.2022

Kto już się przyzwyczaił do emocji serwowanych przez Lisę Gardner, ten po raz kolejny na pewno nie będzie zawiedziony. Z każdą kolejną częścią autorka coraz mocniej nas zaskakuje, nie inaczej jest również tym razem. Kolejna powieść z cyklu o detektyw D. D. Warren jest w mojej ocenie najlepszą z całego cyklu. Idąc tym tropem, aż się boję myśleć co ... Recenzja książki Dziecięce koszmary

Detektyw D.D. Warren powraca

7.04.2022

Lisa Gardner - amerykańska mistrzyni thrillera kryminalnego - powraca w wielkim stylu. Biorąc do ręki powieść „Dziecięce koszmary” nie spodziewałam się tego co tam przeczytałam. Autorka w genialny sposób mnie zaskoczyła. Tym razem przeraziłam się nie na żarty. Już sam początek jest straszny. „(…) JEDYNA OCALAŁA Z RODZINNEJ TRAGEDII. CZY NIE LEPIEJ... Recenzja książki Dziecięce koszmary

Zmusza do refleksji i porusza ważne kwestie

5.04.2022

„Dziecięce koszmary” to czwarty tom z cyklu „Detektyw D.D. Warren”. Muszę przyznać, że bardzo się cieszę z nowych wydań tych książek. Mam nadzieję, że dzięki temu trafią do szerszego grona odbiorców. W spokojnej dzielnicy Bostonu odkryte zostają zwłoki kobiety i trójki jej dzieci. Postrzelony mężczyzna trafia do szpitala. Wydawać by się mogło,... Recenzja książki Dziecięce koszmary

Dziecięce koszmary

30.03.2022

" Dziecięce koszmary " Lisy Gardner to czwarty tom z cyklu o detektyw D.D Warren. Poprzednie tomy czytałam z niezwykłą przyjemnością, dlatego po tę książkę sięgnęłam z dużym zainteresowaniem. Autorka ma bardzo specyficzny styl, może niektórym przeszkadzać. Ja jednak tę formę akceptuję. Na wydarzenia opisane w powieści mamy wgląd z perspektywy trz... Recenzja książki Dziecięce koszmary

@Malwi@Malwi × 16

Aż krew zastyga w żyłach

31.10.2013

W Bostonie dochodzi do brutalnej zbrodni. Ginie matka i troje dzieci. Do szpitala, w stanie śpiączki, trafia natomiast ojciec rodziny. Na miejsce zbrodni zostaje wezwana sierżant D.D. Warren. Początkowo wszystko wskazuje na to, że to właśnie ojciec jest mordercą. Miejsce i okoliczności zbrodni świadczą niemal w niepodważalny sposób, że to on w brut... Recenzja książki Dziecięce koszmary

@coolmamma@coolmamma × 3

Dziecięce koszmary

14.05.2013

Z twórczością Lisy Gardner zetknęłam się pierwszy raz, ale od razu muszę zaznaczyć, że na pewno nie ostatni! „Dziecięce koszmary” to jedna historia opowiedziana z trzech perspektyw. Historia dzieci, które z jakichś powodów (najczęściej przez znęcanie się nad nimi) trafiają na oddział psychiatrii dziecięcej z poważnymi zaburzeniami osobowości. Na r... Recenzja książki Dziecięce koszmary

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl