Recenzje książki "Fatalne kłamstwo"

Dodaj swoją recenzję

To jedno KŁAMSTWO

19.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Fatalne kłamstwo" to książka, która wzbudziła we mnie sprzeczne emocje... Fabuła zapowiadała się ciekawie, niestety całość jakoś do mnie nie przemówiła... A same bohaterki, no cóż momentami mnie irytowały, a ich zachowanie było wręcz infantylne... Krótko mówiąc książka na pewno nie jest dla mnie odkryciem tego roku... Muszę tu jednak zaznaczyć, ż... {} Recenzja książki Fatalne kłamstwo

Fatalne kłamstwo.

12.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Fatalne kłamstwo” Valerie Keogh od wydawnictwa Muza to kolejna powieść kryminalna, która znalazła się na mojej półce. Powieść skutecznie była reklamowana na przeróżnych portalach, co sprawiło, że i ja miałam ogromną chęć na przeczytanie jej. I czy tak naprawdę zapowiada się aż tak dobrze jak ją opisują? Czy faktycznie zasługuje ona na miano wstrz... {} Recenzja książki Fatalne kłamstwo

Kłamstwem związane

2.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobry thriller powinien w swojej fabule zawierać tajemnicę, która stanowi rdzeń całej książki. Wokół tej tajemnicy winny oscylować wszystkie wydarzenia, zawarte na kartach powieści. W „Fatalnym kłamstwie” Valerie Keogh istnieje kilka takich tajemnic, a odkrywa się je warstwami, delektując każdym nowo odkrytym faktem. Kiedy już sądzisz, że poznałe... {} Recenzja książki Fatalne kłamstwo

@Anuszka@Anuszka {}× 1

Ciągi przyczynowo - skutkowe

30.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są takie książki, które chcesz przeczytać ze względu na zachęcające opinie innych osób. Tak było w moim przypadku - nasłuchałam się pozytywnych i bardzo zachęcających, krótkich opinii na temat "Fatalnego kłamstwa". Nie byłabym sobą, gdybym nie przekonała się na własnej skórze "o czym mowa". Trzy przyjaciółki, które łączy tajemnica. Jakie skutki m... {} Recenzja książki Fatalne kłamstwo

Kłamstwo, goni kłamstwo.

25.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Muszę szczerze powiedzieć, iż powyższą książkę albo się kocha, albo nienawidzi. Ja do samego końca nie wiedziałam co o niej myśleć. I już spieszę z wyjaśnieniami owej kwestii. Zacznę może od tego, że „Fatalne kłamstwo” zaczęło się fatalnie, gdyż totalnie mi się dłużyło. Jakoś do końca nie potrafiłam się wkręcić w fabułę, ponieważ na samym początk... {} Recenzja książki Fatalne kłamstwo

Puszka Pandory

14.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zawsze chętnie sięgam po powieści nowych autorów mając nadzieję, że pisarz będzie w stanie czymś mnie zaskoczyć. Taka nuta niepewności i oczekiwania towarzyszyła mi podczas lektury książki "Fatalne kłamstwo" Valerie Keogh, tym bardziej, że powieść została określona przez wydawcę wstrząsającym thrillerem psychologicznym. Trzy przyjaciółki z czasów... {} Recenzja książki Fatalne kłamstwo

Fatalne kłamstwo

8.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia trzech kobiet. Trzy różne życia, różne osobowości. Znają się od najmłodszych lat, łączy je wiele, a szczególnie jedno wydarzenie sprzed dwudziestu lat. Każda ma swoje życie. Prawdę skrywają w imię dobra. Uważają, że tak będzie najlepiej. W pewnym okresie życia jedna z nich postawiona pod przysłowiową ścianą, musi wyjawić pozostałym prawdę... {} Recenzja książki Fatalne kłamstwo

Zamiast fajerwerków dostałam zimne ognie…

8.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Dojrzała kobieta, zaprawiona w życiowych bojach, ma niejedno oblicze. Niczym dobre wino może być na przemian słodka, ostra, wyrafinowana, łagodna. Jest zarówno opiekuńcza, jak i figlarna. Pewna siebie, ponętna i zaradna. Dojrzała kobieta wie, kim jest”. Trzy przyjaciółki poznały się w czasie studiów. Dwadzieścia lat później nadal się przyjaźnią... {} Recenzja książki Fatalne kłamstwo

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe