Fennema'S Food Chemistry 4e

O. Fennema
Fennema'S Food Chemistry 4e
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The fourth edition of this popular textbook that was formerly titled "Food Chemistry", now called "Fennema's Food Chemistry", features new chapters on chemical-physical interactions between major food constituents as well as the impact of biotechnology on food supply and quality. It emphasizes thermodynamics and kinetics of biochemical reactions. With new contributions from recognized leaders in their fields, it also includes extensively expanded and revised coverage of such topics as enzymes, flavors, and food additives. This text remains an ideal resource for junior and senior year undergraduate students taking a course in chemistry, physical chemistry, chemical engineering, and biochemistry.
Data wydania: 2007
ISBN: 978-0-8493-9272-6, 9780849392726
Język: angielski
Wydawnictwo: CRC Press Inc.
Mamy 1 inne wydanie tej książki

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Fennema'S Food Chemistry 4e aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Fennema'S Food Chemistry 4e. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl