Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru

Lena Tritto, Rossella Venezia
Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne! Odbiorcy: - osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru, - wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: - zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości, - oraz propozycje ich różnych wersji, - podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru, - w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych, - pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię, - zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań.
Data wydania: 2017
ISBN: 978-83-7971-805-4, 9788379718054
Wydawnictwo: Jedność
Stron: 192

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl