Recenzje książki "Gorąca oferta"

Dodaj swoją recenzję

Niebezpieczna miłość.

9.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powieści takie jak ta zazwyczaj nie przemawiają do mnie od razu. No bo wiadomo, że cała historia będzie z góry przesłodzona, naciągana i … wszystko i tak się dobrze zakończy. Dlaczego więc postanowiłam i tak po nią sięgnąć? Szczerze mówiąc z początku sama tego nie wiedziałam, ale z każdą następną stroną oraz kolejnymi rozdziałami zaciekawiała mnie... {} Recenzja książki Gorąca oferta

Recenzja

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emily skończyła niedawno studia i zaczyna dorosłe życie. Dostaje pierwszą pracę i jest z tego powodu bardzo zadowolona. Pewnego dnia spotyka na swojej drodze Marcusa, bogatego przystojniaka, który wykorzystuje ją do realizacji własnych celów, rozbija jej auto i próbuje skontaktować się z jej bratem. Co wyniknie z oferty, którą przedstawi dziewczyn... {} Recenzja książki Gorąca oferta

Bez tytułu 🤦🏻‍♀️

9.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emily wkracza w dorosłe życie, dostaje pierwszą pracę i do pełni szczęścia brakuje jej tylko rycerza w lśniącej zbroi. Zamiast niego spotyka jednak Marcusa, który oferuje jej pomoc, po tym jak jej brat pakuje się w spore kłopoty. Emily sama nie jest w stanie wyciągnąć z nich brata, a Marcus coraz mniej przypomina jej tego wyczekiwanego rycerza. Dl... {} Recenzja książki Gorąca oferta

Trudna decyzja

1.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdemu z nas zdarzyło się otrzymać ofertę niezgodną z prawem albo przynajmniej z etyką, lub wywołującą u nas poczucie wewnętrznego zagrożenia. Wszystko zależy od nas, czy ją przyjmiemy, jeśli tak, to czy po jej wykonaniu będziemy mogli sobie spojrzeć w oczy w lustrze. Takie wewnętrzne rozterki zależą od naszego sumienia i od tego jakie znajdziemy... {} Recenzja książki Gorąca oferta

@Grzechuczyta@Grzechuczyta {}× 11

Może gdybym miała naście lat...

22.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka to doskonały przykład na powiedzenie - co się przeczytało, tego się nie odczyta :) I w zasadzie na tym mogłabym już zakończyć podsumowanie, myślę że powyższe zdanie mówi samo za siebie. Świetnie zapowiadający się debiut, doskonała reklama i zachęty do przeczytania książki autorki sprawiły, że i ja zrobiłam się ciekawa co kryje się za t... {} Recenzja książki Gorąca oferta

@Ewelina229@Ewelina229 {}× 12

Gorąca oferta

8.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ona młoda kobieta zaczynająca pierwszą pracę w wydawnictwie, on bogaty biznesmen z przeszłością. Kiedy brat Emily pakuje się w dość poważne problemu, a ona nie ma pieniędzy, aby mu pomóc, to właśnie Marcus wyciąga pomocną dłoń. Proponuje jej pomoc, ale nie za darmo, ona też ma mu pomóc. Układ wydaje się idealny, jednak tylko na początku. Pojawia s... {} Recenzja książki Gorąca oferta

Wiadomo zawsze warto spróbować :)

7.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Charlotte Mils - „Gorąca oferta” Gatunek: literatura obyczajowa, romans Emily Carson – młoda kobieta. Podejmuje pracę w poczytnym wydawnictwie prasowym. Na jej drodze (w dość nieoczekiwany sposób) staje Marcus. Przystojny mężczyzna, bogaty biznesmenem, bożyszcze kobiet. Czy pewna „gorąca” oferta połączy ich losy na dłużej? Książka na prz... {} Recenzja książki Gorąca oferta

Przewrotny, elektryzujące romans

5.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W romansach i powieściach erotycznych ostatnio bardzo często spotykamy się ze zderzeniem dwóch odmiennych światów, a zatem autorzy zostają postawieni przed niełatwym zadaniem, by nakreślić to w sposób nieszablonowy i niebanalny. W "Gorącej ofercie" również nie zabrakło tego pozornego niedopasowania, lecz z czasem okazuje się, że ma ono o wiele głę... {} Recenzja książki Gorąca oferta

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl