Recenzje książki "Gra w morderstwo"

Dodaj swoją recenzję

Aktor czy ofiara?

6.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zawsze mam pewien problem z książkami Rachel Abbott, ponieważ, przynajmniej mnie, nie wciągają od samego początku, a fabuła rozkręca się dopiero po jakimś czasie. Dlatego często muszą odczekać, nim zacznę je czytać. Jednak tym razem, autorka pozytywnie mnie zaskoczyła. A książka pochłonęła mnie całkowicie już od pierwszych stron. Fabuła i kreacja... {} Recenzja książki Gra w morderstwo

Gra w morderstwo

11.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gra w morderstwo opowiada o grupce przyjaciół, którzy nie widzieli się od dawna. W końcu pojawia się powód dla którego grupka przyjaciół postanawia się spotkać w pięknej posiadłości. Lucas i Nina planują wziąć ślub. Z tej okazji Pan Młody zaprosił do swojej posiadłości przyjaciół wraz z ich wybrankami. Całe towarzystwo świetnie się bawi aż do nocy... {} Recenzja książki Gra w morderstwo

Gra w morderstwo

31.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zapraszam na moją recenzję książki "Gra w morderstwo" autorstwa Rachel Abbott! Ślub. Najpiękniejszy dzień życia każdej młodej pary. Poznajemy grupę przyjaciół, którzy przyjechali świętować tę najważniejszą chwilę Lucasa, do Kornwalii, do wspaniałej rezydencji z widokiem na morze. Jemmy jest nowa w towarzystwie i nie zna nikogo, lecz najbardziej i... {} Recenzja książki Gra w morderstwo

@blog@blog {}× 1

"Gra w morderstwo"- Rachel Abbott

23.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedyś zupełnie przypadkowo wypożyczyłam thriller Rachel Abbott pt. "Tylko niewinni" i nie spodziewałam się, że wywoła on tak wielkie i pozytywne zaskoczenie. Toteż w momencie, gdy mój mąż znalazł w supermarkecie pewną książkę i wysłał mi jej zdjęcie, od razu poprosiłam o jej kupno. W taki oto sposób w moje ręce trafiła "Gra w morderstwo". To ost... {} Recenzja książki Gra w morderstwo

,,Gra w morderstwo"

15.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Żal może się zmienić w truciznę. Zrobi się zbyt mroczny, zbyt ciężki i już Cię nie wypuści."- fragment opisu Czasami są w naszym życiu książki i Autorzy. którzy szczególnie zapadają nam w pamięci. Dla mnie taką Autorką jest Rachel Abbott. Chociaż nie jestem jakąś wielką fanką thrillerów to Jej książki biorę w ciemno. I zawsze wtedy przepadam... ... {} Recenzja książki Gra w morderstwo

Gra w morderstwo

22.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Gra w morderstwo” Rachel Abbott Matt i Jemma wysiedli z samochodu pod olbrzymią rezydencją. Przed frontowymi drzwiami czekał na nich już pan domu, zarazem najlepszy przyjaciel - Lucas. Oprócz nich w domu przebywać będą jeszcze Andrew z Chandrą oraz bliźniaki Nick i Isabel. Trzej mężczyźni będą mistrzami ceremonii na ślubie Lucasa i właśnie... {} Recenzja książki Gra w morderstwo

Paczka przyjaciół, morze sekretów i morderstwo.

21.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Paczka przyjaciół, morze sekretów i morderstwo. Czterech przyjaciół z dzieciństwa Lucas, Matt Andrew i Nick spotyka się po latach na ślubie jednego z nich. Posiadłość położona nad oceanem wydaje się rajem na ziemi lecz dla Niny, przyszłej panny młodej, to ogromna samotnia. Kolejny przykład na prawdziwość stwierdzenia, że "trawa u sąsiada wydaje s... {} Recenzja książki Gra w morderstwo

@coolturka104@coolturka104 {}× 12

Gra w morderstwo

11.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: „Gra w morderstwo” Autor: Rachel Abbott Wydawnictwo: Filia Data wydania: 15 lipca 2020 Ilość stron: 410 stron Cena: około 26 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ŻAL MOŻE SIĘ ZMIENIĆ W TRUCIZNĘ. ZROBI SIĘ ZBYT MROCZNY, ZBYT CIĘŻKI I JUŻ CIĘ NIE WYPUŚCI. Rok temu o tej porze wszyscy przyjechaliśmy na ślub Lucasa do poło... {} Recenzja książki Gra w morderstwo

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl