Recenzje książki "Gruzińskie wino"

Dodaj swoją recenzję

Miłość (nie)jedno ma imię

16.12.2020

"Gruzińskie wino" to debiutancka powieść Anny Pilip. Akcja książki toczy się zarówno w Polsce jak i w Gruzji. Główną bohaterkę poznajemy w momencie, gdy otrzymuje ona od swej szefowej służbowe polecenie wyjazdu do Gruzji. Ana, rozwódka z dwojgiem dzieci, z początku się waha - z jednej strony kocha ten kraj, z drugiej strony obawia się, czy jej był... Recenzja książki Gruzińskie wino

Gruzińskie wino

6.12.2020

Gruzińskie wino Bardzo lekka i niezobowiązująca lektura. Główna bohaterka – matka, rozwódka, osoba szukająca spokoju i wytchnienia, bijąca się z myślami, walcząca o siebie i swoje nowe życie. Wyjazd do Gruzji miał być typowo służbowy, jednak bardzo szybko okazuje się, że Ana zapamięta ten wyjazd na bardzo długo. Już na początku pobytu nie... Recenzja książki Gruzińskie wino

@Suzbook.e@Suzbook.e × 1

Wakacje życia

18.11.2020

W tobie jest Gruzja, dziewczyno. Ty nie wracasz tam do domu. Tu, przy nas, jest twój dom 🍷 Opis ⭐️ Główna bohaterka zostawia dwie córeczki pod opieką byłego męża i wyjeżdża w podróż służbową do swojej kochanej Gruzji. Na miejscu dochodzi do wypadku, który prowadzi ją w ramiona dwóch przystojnych lekarzy. To dopiero początek wydarzeń, które całko... Recenzja książki Gruzińskie wino

Szczęście jest tam, gdzie zostało nasze serce.

15.09.2020

Książkę miałam zostawić na jesienne wieczory, by móc rozmarzyć się w wakacyjnym klimacie Gruzji, ale nie wytrzymałam i już teraz pochłonęłam jej strony. „Gruzińskie wino” jest debiutem autorki i doskonale się czuje jej zamiłowanie do tego pięknego kraju. Trzydziestoletnia rozwiedziona Ana dostaje propozycje wyjazdu służbowego do Gruzji. Wielo... Recenzja książki Gruzińskie wino

Gruzińskie marzenia

1.09.2020

Liceum przyniosło mi wiele fajnych wspomnień, ale najważniejszym, co mi przyniosło, to było i jest marzenie o podróży do Gruzji by zobaczyć słynną rzeźbę Ali i Nino w Batumi, a także Tbilisi. „Gruzińskie wino” to debiut Pani Anny Pilip, który zabrał moją wyobraźnię w miejsca, o których nie sposób zapomnieć. Dla mnie jest to debiut, który karmi dus... Recenzja książki Gruzińskie wino

@BookMolik@BookMolik × 1

Sentymentalna podróż do Gruzji

19.07.2020

Ostatnio mam szczęście do książek, których albo autor jest mi zupełnie nieznany albo debiut. Po książkę Anny Pilip sięgnęłam jak zwykle zupełnie przypadkiem, bo standardowo urzekła mnie okładka, a poza tym ta Gruzja w tytule .. no przecież nie mogłam nie zerknąć co w trawie piszczy. Moje ulubione gruzińskie wino to kindzmarauli o pięknej czerwonej... Recenzja książki Gruzińskie wino

Gruzińskie wino

5.06.2020

Przyznam szczerze że nie jestem fanką literatury obyczajowej A tym bardziej romansu ale ksiazka Gruzińskie wino zrobila na mnie świetne wrażenie. Ana trzydziestoletnia rozwodka wyjeżdża w delegację do Tbilisi, tam w wyniku nieszczęśliwego wypadku trafia do szpitala pod opiekę ciemnookiego lekarza Giorgi. Ale oczywiście jak to bywa w tego typu lit... Recenzja książki Gruzińskie wino

× 1

"Smak wina, który pozostaje na dłużej"

WYBÓR REDAKCJI
22.05.2020

Już jakiś czas temu odbyła się premiera debiutanckiej powieści o jakże pięknej, przyciągającej wzrok okładce i ciekawym tytule. "Gruzińskie wino" autorki Anny Pilip zachwyca i intryguje. Macie na nie ochotę? O wyjeździe do Gruzji myślałam już od dawna, a po przeczytaniu tej książki zachorowałam na ten kraj jeszcze bardziej. Kuszą mnie widoki, p... Recenzja książki Gruzińskie wino

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl