Recenzje książki "I zbaw mnie ode złego"

Dodaj swoją recenzję

Kocham Rosalie Evans

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy druga część książki może być lepsza od pierwszej części,która była niesamowicie dobra? Zdecydowanie tak. Ja nie wiem jak Ola to zrobiła ale to jest jeden z lepszych thrillerów jaki miałam okazję przeczytać. Jeśli chodzi o thrillery to tak jak w erotykach niektóre motywy się powtarzają i po którejś książce zaczynają nudzić. Moim zdaniem "I zba... {} Recenzja książki I zbaw mnie ode złego

Musimy bardziej doceniać polskich autorów

13.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Druga część trylogii Aleksandry Jonasz zapowiadała się dość obiecująco. Autorka pozostawiła po sobie niewyjaśnione tajemnice i intrygujące, bestialskie zbrodnie, które na długo zapadają w pamięć. Lekkie pióro na doskonałym psychologicznym tle to coś, czego każdy szanujący się mol książkowy, chciałby doświadczyć, czytając powodujący gęsią skórkę dr... {} Recenzja książki I zbaw mnie ode złego

@jkucner618@jkucner618 {}× 2

„I zbaw mnie ode złego” Aleksandra Jonasz

25.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Całkiem niedawno opowiadałam Wam o debiucie literackim Aleksandry Jonasz Obudź mnie zanim umrę. Autorka zakończyła książkę w takim momencie, że obawiałam się, jak wytrzymam do kontynuacji. Na szczęście nie musiałam długo czekać. Zapraszam do przeczytania kilku słów o drugiej części tej wciągającej historii - I zbaw mnie ode złego. Ponownie spotyka... {} Recenzja książki I zbaw mnie ode złego

Mroczne wizje...

16.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

I zbaw mnie ode złego" to świeżutka propozycja od autorki Aleksandry Jonasz. Dla przypomnienia dodam, że jest to drugi tom z serii z Rosalie Evans. . Mijają miesiące, a morderca z Chicago nadal zostaje nieuchwytny. Pojawiają się kolejne ofiary, lecz sprawca nie pozostawia po sobie żadnego śladu, więc policji trudno wytypować winnego. Na dodatek wi... {} Recenzja książki I zbaw mnie ode złego

Rewelacyjna

9.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jestem zachwycona książką i całą historią, którą przeczytałam z ogromną przyjemnością. Thriller od pierwszej do ostatniej stronicy trzyma w napięciu, zmusza do zadawania wielu pytań i wzbudza chęć by pomóc w odnalezieniu sprawców brutalnych mordów. Autorka umiejętnie podsyca ciekawość, myli i miesza poszlaki, mąci w głowie, ale robi to tak by nie ... {} Recenzja książki I zbaw mnie ode złego

I zbaw mnie ode złego

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wyrafinowanym zimnym mordercą potrafi być tylko człowiek” Jak wiecie, często zaczynam recenzje od krótkich przemyśleń, stawiam różne pytania. Czasami zdarzają się książki, przy których nie da się postawić takich pytań, aby nie zdradzić w żaden sposób lektury. Tak właśnie jest w przypadku książki „I zbaw mnie ode złego”. W Chicago od kilku miesięc... {} Recenzja książki I zbaw mnie ode złego

I zbaw mnie ode złego

5.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po raz kolejny Sztukater zaskoczył mnie książką. Tym razem mowa o "I zbaw mnie ode złego" Aleksandry Jonasz. W czym rzecz? Otóż zamawiając książkę do recenzji nie wiedziałam kompletnie, że zamawiam drugi tom, że autorka już wcześniej napisała "Obudź mnie zanim umrę" której nie czytałam. No cóż mówi się trudno. Zapraszam więc na recenzję przygód pa... {} Recenzja książki I zbaw mnie ode złego

Kontynuacja kontynuacji

20.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zastanawiałeś się może kiedykolwiek, co byś zrobił, gdyby koszmar, który prześladuje Cię w środku nocy, okazałby się makabryczną zbrodnią, która wydarzyła się naprawdę? Jeśli samo to zdanie jeszcze nie zachęciło Cię do sięgnięcia po książki Aleksandry Jonasz, przygotuj się na więcej wstrząsających faktów z piekła rodem. Po "I zbaw mnie ode złego"... {} Recenzja książki I zbaw mnie ode złego

@werka751@werka751 {}× 3
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl