Recenzje książki "Inne anioły"

Dodaj swoją recenzję

Inne Anioły - Lili St. Crow

15.05.2012

W Empiku w moim mieście nie widziałam tej książki. Zobaczyłam ją dopiero przeglądając ofertę wydawnictwa Amber. A jest to jedno z moich ulubionych wydawnictw. Postanowiłam przeczytać. I oto co sądzę o tej książce. Wyobraźcie sobie żyć w świecie pełnym wampirów, wilkołaków, zombie, voodoo. Wyobraźcie żyć w świecie przepełnionym przemocą i postaciam... {} Recenzja książki Inne anioły

@Clarissa@Clarissa {}× 1

Inne Anioły

26.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przeglądając książki w księgarniach, w internecie, kilka razy trafiłam na tą książkę. Powiem szczerze, że opis książki bardzo mnie zaciekawił. Gdy jakiegoś dnia zobaczyłam Inne Anioły w szkolnej bibliotece, od razu ją wypożyczyłam. I tak zaczęła się moja historia z tą książka. Książka opowiada o młodej dziewczynie imieniem Dru. Jej matka zginęła, ... {} Recenzja książki Inne anioły

St. Crow Lili - Inne Anioły

15.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Inne Anioły" opowiadają o losach nastoletniej Dru, która posiada dar, nazywany przez jej zmarłą babcię "dotykiem". Ojciec Dru jest łowcą istot z Prawdziwego Świata tj. stworzeń nocy. Wspólnie jeżdżą od miasta do miasta na łowy, dopóki w małym, zaśnieżonym miasteczku ojciec Dru wraca do domu, jako rozkładający się zombie i usiłuję ją zjeść. Córka z... {} Recenzja książki Inne anioły

"Inne anioły" Lili st. Crow

24.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

ystarczyło, że moim oczom ukazały się pierwsze słowa opisu znajdującego się z tyłu książki, i od razu wiedziałam, iż nie pożałuję przeczytania jej. Jak już wcześniej wspomniałam uwielbiam wszystko, co wiąże się z fantastyką, dlatego zgrzeszyłabym, gdybym pominęła dzieło Lili St.Crow pt. „Inne Anioły”. Lili st. Crow, znana również pod pseudonimem A... {} Recenzja książki Inne anioły

Pierwsza działka gratis

21.07.2011

Dru nigdy nie miała łatwo. Najpierw los zabrał jej matkę, później umarła babcia, a teraz jej tata znika co jakiś czas aby narażać swoje życie walcząc z różnymi przerażającymi stworami. Dru nie jest jednak, słabą, użalającą się nad sobą dziewczyną. Zna sztuki walki, umie składać broń a także ma swoją strażniczkę- sowę. Sowa pojawia się zawsze, gdy... {} Recenzja książki Inne anioły

Anioły?

30.06.2011

Anioły? Pani St.Crow napisała książkę. Dlaczego? Nie mam pojęcia. Dla sławy? Ale jak można zdobyć fanów wydając coś takiego? Moim skromnym zdaniem powieść nie jest warta złamanego grosza. Czytałam ją długo, w ogóle mnie nie zaciekawiła, przedstawiona historia nie jest zbytnio oryginalna. W książce spotykamy się z Dru. Z wyglądu jest bardzo pr... {} Recenzja książki Inne anioły

Inne Anioły: Inne Anioły

23.05.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po ogromnym sukcesie książek Zmierzchu podobnych, Lili St.Crow postanowiła postawić świat wampirów i wilkołaków w zupełnie innym świetle. Książka jest pisana podobnie co "Zmierzch", czyli stylem pamiętnika głównej bohaterki, co pewnie ucieszy wielbicieli takich pisarzy jak Stephenie Meyer, Meg Cabot. Chodź, więc "Inne Anioły" pokazują dalej modę wa... {} Recenzja książki Inne anioły

@Ledina@Ledina {}

Inne książki lepsze od aniołów

14.04.2011

Książka „Inne anioły” została napisana przez Lili St. Crow i wydana w lipcu 2010. Po upłynięciu pół roku sięgnęłam po, jak się zdawało, obiecującą książkę. Akurat byłam zagłębiona w tematyce upadłych aniołów i miałam nadzieję, że ta lektura wniesie coś nowego. Jak bardzo się myliłam… Akcja rozgrywa się we współczesnym świecie i opowiada o „niezłomn... {} Recenzja książki Inne anioły

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe