Recenzje książki "Intruz"

Dodaj swoją recenzję

Intruz

15.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka pt. "Intruz" autorstwa Stephenie Meyer opowiada o tym, jak na Ziemi osiedliły się stworzenia nazywające siebie duszami i wzięły sobie ludzi za żywicieli. Prawie wszyscy ludzie zostali opanowani przez dusze. Zostało bardzo mało osób, które zdołały się przed nimi uchronić. Jedną z nich jest Melanie, jednak po czasie ona również zostaje z... {} Recenzja książki Intruz

@yulka.@yulka. {}× 1

Intruz

6.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

....................................................................... ------->Intruz <---------- Fenomenalna książka Stephanie Meyer twórczymi sagi Zmierzch. Każdy ,kto lubi klimat "kosmitów " ,to ta powieść jest idealna .Mamy do czynienia w multum emocji bez ,których nie było by to twórczość tej autorki . Poznajemy wagabundę jak poz... {} Recenzja książki Intruz

Ile w tym naszego przeznaczenia?

12.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kilka lat temu widziałam film oparty na książce Stephenie Meyer, w tamtych czasach mojej ulubionej autorki , bo kto nie znał , nie czytał i nie widział Zmierzchu. Film bardzo mi się podobał ale nie myślałam wtedy o tym by przeczytać książkę . Nie dawno w bibliotece wpadła mi w ręce ta książka i nie mogłam przejść koło niej obojętnie i nie żałuję,j... {} Recenzja książki Intruz

Oczami #Ivy

24.09.2014

Nikt mi nie powie, że nie zastanawiał się nad dalszą egzystencją planety. Wielu z nas wyobrażało sobie, iż ludzkość wyginie przez nieustające wojny, naukowcy badają tezy pochłonięcia Ziemi przez samo Słońce czy też Wielkiego Wybuchu, gdy uderzy w nas ogromny meteoryt (czy też coś innego). Są również domysły, iż naszą planetę zaatakuje epidemia zomb... {} Recenzja książki Intruz

"Skoro ludzie potrafili tak zapalczywie nienawidzić, widocznie umieli też kochać mocniej, żyw...

9.11.2013

"Nie obchodzi mnie ta twarz, tylko jej wyraz. Nie obchodzi mnie ten głos, tylko to, co mówisz. Nie obchodzi mnie to, jak w tym ciele wyglądasz, tylko co nim robisz. TY jesteś piękna." Intruza na półce miałam już od kilku miesięcy, jednak brak mi było czasu, żeby zabrać się za tę cegłę i przeczytać ją w miarę szybko. Ostatecznie padło na październ... {} Recenzja książki Intruz

Co znaczy "być człowiekiem" ?

18.10.2013

Świat się zmienił. Nie należy już do ludzi. Ziemię zamieszkują inteligentne istoty zwane duszami, które przejęły kontrolę nad prawie całą ludzką populacją. Ci, którym udało się uniknąć tego losu, zwani są rebeliantami. Tropią ich Łowcy - nowi stróże prawa wyłonieni spośród dusz. Pewnego dnia trafiają na ślad dwudziestoletniej Melanie. Podczas uciec... {} Recenzja książki Intruz

"Intruz"

27.08.2013

Serię „Zmierzch” ocenia się różnie. Jedni są zachwyceni, drudzy bardzo krytykują. Osobiście uważam, że to przeciętna seria, właściwie nawet nie najgorsza, choć wad ma wiele. Stephenie Meyer jest jednak znana także z powieści „Intruz”, pierwszej książki napisanej z myślą o dorosłych czytelnikach. Co do tych dorosłych – zupełnie się z tym nie zgadzam... {} Recenzja książki Intruz

Intruz

24.07.2013

W kwietniu miałam okazję obejrzeć kinową ekranizację "Intruza" autorstwa Stephenie Meyer, z którą znacznie częściej kojarzy się sagę o wampirach - "Zmierzch", aniżeli tę pierwszą i póki co jedyną powieść dla dorosłych w jej dorobku. Ci, co czytali moją recenzję filmu, wiedzą, że po seansie wyszłam zachwycona, a obraz szybko trafił do grona moich ul... {} Recenzja książki Intruz

@Tenshi@Tenshi {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl