Recenzje książki "Intruz"

Dodaj swoją recenzję

Walcz o duszę!

24.07.2013

Autorkę o nazwisku Stephenie Meyer nie muszę chyba nikomu przedstawiać. Kilka lat temu sławę przyniosła jej słynna Saga „Zmierzch”, która stała się popularna na całym świecie. Powstały również ekranizacje jej powieści, które także odniosły ogromny sukces. Jednak są na świecie również czytelnicy, którzy nie darzą sympatią jej twórczości… Oprócz słyn... {} Recenzja książki Intruz

@Betsy@Betsy {}

Dwie dusze w jednym ciele

27.05.2013

Nikt z nas nie lubi pasożytów. Na samą myśl, że jakiś obcy organizm postanowił zamieszkać nasze ciało czujemy bunt. Tym bardziej trudno nam sobie wyobrazić nieprzyjaciela, który nie tylko opanował nasze ciało, ale i umysł, odbierając nam wszystko, co składało się na nas samych, na to kim jesteśmy i kim byliśmy W powieści „Intruz” Stephenie Meyer za... {} Recenzja książki Intruz

Dwie dusze w jednym ciele.

13.05.2013

Ziemia została zaatakowana przez niewidzialnego wroga, dusze zaczęły przejmować ludzkie ciała i umysły. Jedną z nich jest Wagabunda, rozpoczyna ona życie w ciele Melanie, która niestety nie jest łatwym żywicielem. Dziewczyna jest świadoma niebezpieczeństwa i nie zamierza łatwo się poddać. Książka stała się ostatnio bardzo popularna, dzięki filmie n... {} Recenzja książki Intruz

Intruz - Stephenie Meyer

25.04.2013

Stephenie Meyer znana jest głównie z bestsellerowej serii „Zmierzch”. Osobiście nie zaliczam się do fanek wykreowanych przez nią wampirów. Po tej serii wątpiłam, czy pisarka potrafi stworzyć coś, co nie jest mdłym love story. Bałam się trochę sięgnąć po jej kolejną pozycję pt. „Intruz”. Bałam się, że książka okaże się gorsza niż „Zmierzch”. Przeraż... {} Recenzja książki Intruz

Historia o miłości

7.04.2013

Stephenie Meyer nie trzeba nikomu przedstawiać. Jest to autorka jednej z najsławniejszych serii świata, sagi "Zmierzch", która została przeniesiona w całości na wielki ekran. Pisarka ta trzeba przyznać, budzi sporo kontrowersji. Niektórzy szczerze nienawidzą, inni kochają jej twórczość, wywołuje ona sprzeczne i silne emocje. Osobiście fanką "Zmierz... {} Recenzja książki Intruz

Dwie dusze w jednym ciele

1.04.2013

Proszę Państwa, stała się rzecz niesłychana - Stephenie Meyer, znana również jako Ta Od Wampirów, wzbudziła we mnie jakieś emocje, a nawet doprowadziła do łez! To znaczy… oczywiście, nie ona sama, a jej powieść. Nie będę owijała w bawełnę - „Intruz” naprawdę mi się spodobał! Wszystkie galaktyki zostają opanowane przez Dusze. Umieszcza się je w cia... {} Recenzja książki Intruz

Jedno ciało dwie dusze

26.03.2013

Stephanie Meyer autorka słynnej Sagi o wampirach, podniosła samej sobie poprzeczkę, stworzyła opowieść, która jest na prawdę wciągająca, a emocji nie brakuje od pierwszej do ostatniej strony. Ziemia została zaatakowana przez obcy gatunek, wykorzystujący ludzkie ciała jako żywicieli ich dusz. Niewiele pozostało z rodowitych mieszkańców planety, ale ... {} Recenzja książki Intruz

@Aga25@Aga25 {}

Inna Stephenie Meyer

21.03.2013

Któż z nas nie zna pani Stephenie Meyer. Chyba już cały świat słyszał o sadze "Zmierzch". Stała się ona błyskawicznie bestselerem. Jednak oprócz ochów i achów "Zmierzch" budził także zgoła odmienne opinie. Szczerze mówiąc, ja też zaliczam się do tej drugiej grupy. To znaczy teraz, bo kiedy czytając kilka ładnych lat temu sagę też byłam zachwycona.... {} Recenzja książki Intruz

@Ivciak@Ivciak {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl