Recenzje książki "Jego obietnica"

Dodaj swoją recenzję

Jego obietnica - Anna Ciołko

17.06.2022

Sara Mróz należała do otwartych osób, która z przyjemnością czerpała wiedzę z otaczającego go świata. Wszystko, jednak trwa do czasu… Praca w stolicy, bardzo dotkliwie pokazuje kobiecie, że słowa mają większą moc, niż się jej zdawało. Po powrocie w rodzinne strony, Sara ma nadzieję że tutaj, co wydarzyło się Warszawie jej nie dopadnie. Dlatego... Recenzja książki Jego obietnica

Jego obietnica

3.06.2022

Lubicie, kiedy akcja książki dzieje się w Polsce, czy za granicą? Mnie szczerze mówiąc wszystko jedno, chociaż ostatnio częściej zdarza mi się czytać książki, gdzie rzecz dzieje się na naszym rodzimym podwórku. Sara Mróz musiała porzucić pracę i swoje warszawskie życie, które uwielbiała. Lubiła tę adrenalinę, szybki styl życia, jaki toczy się w ... Recenzja książki Jego obietnica

Jego obietnica

29.04.2022

[…] - Kobiety są nie tylko silne i mądre, ale też wrażliwe. I w tym tkwi nasza siła[…] Zgadzacie się z tym, że dzięki naszej wrażliwości, potrafimy być silne? Oto historia Sarze Mróz, znakomitej i aspirującej dziennikarce, która czerpała z tego zawodu jak najwięcej. Była niestrudzona w tym co robiła oraz nie bała się trudnych tematów. Jedn... Recenzja książki Jego obietnica

Dobry debiut!

28.04.2022

Oddaję kolejny pokłon w stronę Autorów, którzy mają na tyle samozaparcia, by debiutować na naszym rodzimym rynku. To wcale nie taka prosta sprawa, bo jednak wielu Czytelników woli sprawdzonych Pisarzy, a nowość zatrważa w tym, że coś może pójść nie tak. Romans to również gatunek, w którym wszystkie chwyty są dozwolone, ale nie ukrywajmy, musi być ... Recenzja książki Jego obietnica

Jego obietnica ❤️❤️

9.04.2022

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Jego obietnica ❤️ autorki Anny Ciołko ❤️. Sara Mróz ambitna dziennikarka, przeprowadzała rozmowy kwalifikacyjne z nowymi potencjalnymi pracownikami. Były dla niej rozrywka i czymś, co uwielbiała robić. Niestety tym razem to ona szła na taką rozmowę zdesperowana kobieta, która pragnie w końcu dostać pracę. ... Recenzja książki Jego obietnica

Recenzja

6.04.2022

Powiedzcie mi kochani, czy Wy jako czytelnicy lubicie sięgać po nowe i nieznane książki debiutujących autorów? Czy raczej wybieracie „sprawdzone” i „sławne” nazwiska w świecie literatury? Ja, przyznam szczerze, że mam ewidentną słabość do debitów. Naprawdę bardzo je lubię, zwłaszcza że nigdy nie wiem co w nich znajdę i czym mnie zaskoczą. Gdy na h... Recenzja książki Jego obietnica

Książka pozostająca na długo w pamięci

30.03.2022

”Jego obietnica” Nałogowo czytając książki mafijne , postanowiłam ,że nie można tak w kółko jednym i tym samym , potrzebuję odmiany. I oto ona - książka totalnie bez mafii. Mająca wiele pozytywnych opinii wśród osób, w których recenzje wierzę. A jakie jest moje zdanie ? Przyznam , że to nie jest książka , która porwała mnie od pierwszych s... Recenzja książki Jego obietnica

Świetny debiut

29.03.2022

Sara jest dziennikarką, świetną dziennikarką. Jej kariera była udana, chodzenie na rozmowy o prace traktowała jak dobry sport. Mieszkała w Warszawie i była zadowolona z tego, jak układało się jej życie. Niestety do czasu. Jeden artykuł, pewne zdarzenia, tak naprawdę jedna chwila, wystarczyła, żeby wszystko się zmieniło. Straciła wszystko, na co pr... Recenzja książki Jego obietnica

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl