Recenzje książki "Jej wszyscy mężczyźni"

Dodaj swoją recenzję

Niewłaściwi mężczyźni

1.05.2022

Niedopowiedzenia w relacjach damsko-męskich mogą prędzej, czy później przyciągnąć, jakieś nieszczęście dla danego związku. Pewne sygnały mogą zostać opacznie zrozumiane przez jedną osobę, a wyciągnięte błędnie wnioski będą skutkować kłótnią, co może zagrozić zerwaniem ze sobą danej pary. Tylko szczerość może uchronić przed ewentualnymi nieporozumi... Recenzja książki Jej wszyscy mężczyźni

Życie zaczyna się tam, gdzie kończy się lęk

1.05.2022

Alicja ma 33 lat jest mamą małej Amelki nie ma łatwego życia. Mąż tyran który znęca się nad nią psychicznie i fizycznie, gwałci, słaba praca i wiązanie ledwo końca z końcem. W swoim życiu kobieta spotyka kilku mężczyzn którzy ranią już i tak psychicznie wyczerpana dziewczynę. "W miłości nie obowiązują reguły. Jeśli to, co czujesz, jest szczere, t... Recenzja książki Jej wszyscy mężczyźni

Jej wszyscy mężczyźni...

29.04.2022

"Dziś, mimo że pragnęła bliskości i intymności, mówienie o tym otwarcie sprawiało jej trudność, a okazywanie emocji skutkowało tym, że w jej odczuciu stawała się słaba i bezbronna. Jej potrzeby, które dopiero zaczynała dopuszczać do głosu, powodowały, że czuła się z nimi nieswojo. Tak jakby odczuwanie czegokolwiek było powodem do wstydu. "- fragme... Recenzja książki Jej wszyscy mężczyźni

Recenzja

19.04.2022

❤️ Recenzja❤️ "W miłości nie obowiązują reguły. Jeśli to, co czujesz, jest szczere, to musisz walczy." Alicja jest kobietą, która na zewnątrz wygląda na twardą osobę, ale jej wnętrze jest niczym pole bitwy. Skrywa w sobie wiele, ale jeszcze więcej musiała wycierpieć. Ma córeczkę, która daje jej siłę, aby walczyć o lepsze jutro. To dzięki niej ch... Recenzja książki Jej wszyscy mężczyźni

Wspaniała i wzruszająca powieść

12.04.2022

Coraz głośniej jest w mediach o przemocy w zaciszu domowym i całkowitej dominacji męża nad udręczoną kobietą. Znęcanie się fizyczne jak i psychiczne jest aktem bestialstwa oraz odciska trwałe piętno. Krzywdzona osoba żyjąc w cieniu tyrana, nie ma własnego zdania, unika spotkań z ludźmi i jak zaszczute zwierze z podkulonym ogonem wraca posłusznie d... Recenzja książki Jej wszyscy mężczyźni

@Izzi.79@Izzi.79 × 2

Jej wszyscy mężczyźni

11.04.2022

Alicja to młoda kobieta, której życie to istne piekło, a wszystko za sprawą jej męża tyrana, który znęca się nad nią psychicznie i fizycznie. Kobieta pracuje na uczelni jako sprzątaczka, a jedynym jasnym punktem w jej życiu jest mała córeczka - Amelka. Kobieta chce uwolnić się od męża, jednak najpierw musi odłożyć pieniądze na nowy start. Nikt tak... Recenzja książki Jej wszyscy mężczyźni

Czy Alicja wyrwie się ze szponów męża tyrana? Czy zazna w końcu szczęścia?

7.04.2022

Alicja jest matką 3-letniej Amelki. Ma męża tyrana, który gdy tylko może wyżywa się na niej psychicznie i fizycznie, biorąc ją na siłę. Gardzi nim, ale ciężko jest jej od niego odejść bez planu na resztę życia. Bez pieniędzy na lepszy start dla niej i jej córki. Dorabia jako sprzątaczka w szkole, gdzie poznaje Szymona. Młody mężczyzna szybko zatra... Recenzja książki Jej wszyscy mężczyźni

recenzja

3.04.2022

❤❤❤Recenzja❤❤❤ Premiera 23.03.2022 „Jej wszyscy mężczyźni” – A. P. Mist Ile jest w stanie znieść człowiek ? Ile upokorzeń, uderzeń i strachu może przyjąć na siebie bezbronna kobieta ? Czy jej walka wreszcie przyniesie oczekiwane skutki ? Alicja, kobieta mocno poturbowana przez życie. Jeden wybór spowodował wiele lat cierpień. Każda sekunda spó... Recenzja książki Jej wszyscy mężczyźni

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl