Recenzje książki "Jutro 3. W objęciach chłodu"

Dodaj swoją recenzję

Jutro 3. W objęciach chłodu

1.01.2013

Zaczynając książkę miałem nadzieję, iż opinie o jej rzekomej wspaniałości nie są przesadzone i jest to istotnie najlepsza z części. Nie wiem jak wypada ogół, ale owszem, książka ta jest dużo lepsza od poprzedniczek. Niestety, ktoś gdzieś kiedyś zaserwował mi spojler i wiedziałem jak się skończy, jednak nie dałem sobie zepsuć zabawy i choć przeczy... {} Recenzja książki Jutro 3. W objęciach chłodu

@Argetlam @Argetlam

Ceną wolności jest poświęcenie?

2.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nikt już nie wspominał o zamorskich podróżach w ramach wymiany uczniów, o podrasowanych pikapach, którymi można by było jeździć na wiejskie imprezy, o kursach hotelarstwa czy biologii morskiej. Teraz interesowały nas jedynie przyziemne sprawy. Odzyskanie rodziny. Możliwość przemieszczania się w świetle dnia. Jedzenie Świerzych owoców. Powrót ... {} Recenzja książki Jutro 3. W objęciach chłodu

@Bujaczek @Bujaczek

♦ The Third Day, The Frost ♦ - czyli "Jutro 3"

30.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od czasu, w którym zacząłem czytać serię Jutro, minęło już kilka miesięcy. Postanowiłem wtedy, że przerwę czytanie australijskiej sagi. Sam nie wiem czemu; może zwyczajnie miałem jej dosyć? Gdy jednak nadarzyła się okazja i znów spotkałem ją w bibliotece, bez wahania bo nią sięgnąłem. Teraz bardzo żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej... "Moje dz... {} Recenzja książki Jutro 3. W objęciach chłodu

@Avenix @Avenix

Jutro 3, W objęciach Chłodu. John Marsden

18.07.2012

Po pierwsze: świetna okładka, doskonale oddająca treść tej części. Po drugie: zaskakująca. Tym razem od początku do końca coś się dzieje - nie tak jak poprzednio, gdzie nastolatki przeprowadziły jeden, dwa manewry, a potem odpoczywali w Piekle przygnębieni i załamani sytuacją w której się znaleźli. Każdą książkę tego cyklu charakteryzuje to samo - ... {} Recenzja książki Jutro 3. W objęciach chłodu

@marichetti @marichetti

Wiara w Jutro

2.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niektóre serie mają po dziesięć tomów, co kolejna część jest gorsza, a autorom kończą się pomysły na rozwinięcie wątków i zakończenie całej historii. Nie dotyczy to jednak serii „Jutro”? Choć w Polsce nie wydano wszystkich części, to właśnie tom trzeci mógłby być interesującym zakończeniem całego cyklu… „W objęciach chłodu” to kontynuacja przygód... {} Recenzja książki Jutro 3. W objęciach chłodu

@JaneBox @JaneBox

Jeśli chcesz ukryć książkę, schowaj ją na regale.

17.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

John Marsen podbił serca milionów ludzi na całym świecie serią "Jutro", w tym moje. Prawie cała seria była w bibliotece, co mnie cieszyło, bo nie musiałam długo czekać, by się dowiedzieć, co się dalej stanie z bohaterami. „Jeśli chcesz ukryć książkę, schowaj ją na regale.” Tak jak we wcześniejszych częściach, bohaterowie zmagają się wieloma nieb... {} Recenzja książki Jutro 3. W objęciach chłodu

@loho14 @loho14

"Jutro 3. W objęciach chłodu" - John Marsden

13.05.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wojna zawsze kojarzyła nam się z dawnymi czasami. Nigdy dotychczas nie pomyślelibyśmy o niej jako o teraźniejszości. Sam fakt przeraża i budzi w ludziach grozę. Wiele osób nie jest tego świadomych, ale w wielu państwach nadal są prowadzone krwawe bitwy. Giną ludzie, ale zazwyczaj rząd nie zdaje sobie z tego sprawy i traktuje ich jak powietrze. Dl... {} Recenzja książki Jutro 3. W objęciach chłodu

@kasiulek1118 @kasiulek1118

Jutra może nie być...

26.02.2012

Mam już za sobą dwie części serii Jutro, autorstwa John’a Mardsen’a. A niedawno miałam możliwość zapoznania się z kolejną, a mianowicie Jutro 3 „W objęciach chłodu”. Byłam przygotowana na coś szalenie wyrazistego, porywającego, a otrzymałam jedynie niezbyt wartką fabułę zakropioną niespodziewanymi zwrotami. Chcę przypomnieć, że poprzednie dwie czę... {} Recenzja książki Jutro 3. W objęciach chłodu

@VivienneD @VivienneD
{}