Recenzje książki "Jutro Gdy zaczęła się wojna"

Dodaj swoją recenzję

Konflikt zbrojny na Antypodach

16.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznam się, że początkowo podchodziłem sceptycznie do tej książki. Pierwszy tom podsunęła mi babka w bibliotece i... wpadłem z kretesem. Bezzwłocznie kupiłem pierwsze 3 tomy i z utęsknieniem czekałem na wydanie kolejnych 4. Autor ucząc angielskiego w szkole średniej w Australii przysłuchiwał się czego w czytanych przez jego uczniów książkach br... {} Recenzja książki Jutro Gdy zaczęła się wojna

Jutro-kiedy zaczęła się wojna

16.05.2015

Na książkę natknęłam się w dość nietypowy sposób. Moja nielubiąca czytać koleżanka wypożyczyła sobie książkę w bibliotece, która obu nam się spodobała. Przebrnęła przez nią, ale powiedziała, że mam jej nie czytać. Postawiłam na swoim i nie żałuję! Ellie. Lee, Homer, Fi, Corrie, Robyn, Kevin i Chris, wybierają się na wycieczkę w niedostępne miejsce ... {} Recenzja książki Jutro Gdy zaczęła się wojna

OL
@Oliwia08
{}× 1

Jutro

16.07.2013

Największą ostrożność trzeba zachowywać sięgając po książki z półki ''młodzieżowe''. W dobie ,,Zmierzchu'' 3/4 znajdujących się tam książek opisuje świat wampirów, wilkołaków lub inny pseudo-romansów. Przeglądając te wszystkie egzemplarze zastanawia mnie jedno: gdzie podziała się tak wspaniała i ceniona oryginalność? Do pewnego czasu wydawało mi s... {} Recenzja książki Jutro Gdy zaczęła się wojna

"Jutro, kiedy zaczęła się wojna"

20.01.2013

"Jutro, kiedy zaczęła się wojna" to książka którą nie można przegapić. Miłość, wojna i wzajemne wsparcie to zaledwie kilka cech które wymieniłam. Czytając tą pozycje wprost utożsamiłam się z bohaterami. Każda kartka, każdy rozdział coraz bardziej zaciekawiała. Nie mogłam się oderwać od czytania, a napięcie coraz bardziej wzrastało. Do tej książki n... {} Recenzja książki Jutro Gdy zaczęła się wojna

@Astrum@Astrum {}

„Przyszłość to przyszłość. Sama o siebie zadba.”

3.11.2012

Piekło raczej nie kojarzy się z niczym przyjemnym. Słysząc to słowo, przed oczami stają mi języki ognia, niewyobrażalne cierpienie i wszechogarniający ból. Gdyby przeprowadzić ankietę i zapytać ludzi, czy woleliby znaleźć się w niebie czy w piekle. Zdecydowana większość, jak nie wszyscy, opowiedzieliby się za tym pierwszym. Tymczasem dla bohaterów... {} Recenzja książki Jutro Gdy zaczęła się wojna

Jutro, kiedy zaczęła się wojna

2.11.2012

Grupa przyjaciół ze szkoły postanawia udać się na biwak. Planują zejść do Piekła - niedostępnego miejsca w górach, owianego licznymi legendami. Spędzają tam kilka dni, odpoczywając i bawiąc się. Po powrocie okazuje się, że ich domy są opustoszałe, zwierzęta martwe, zaś ludzie zniknęli. Nie działa elektryczność. Z biegiem czasu dowiadują się, że ich... {} Recenzja książki Jutro Gdy zaczęła się wojna

@Ailis@Ailis {}

"Jutro" John Mardsen

23.09.2012

Żyjemy złudzeniami. Wyobrażamy sobie, że jesteśmy bezpieczni i tak naprawdę nic złego nie może nam się stać. Nie przyjmujemy do wiadomości, że bez względu na pogodę, nasz stan zdrowia, bądź ogólne samopoczucie to może być nasz ostatni dzień w życiu. Nie zdajemy sobie sprawy, że w tej właśnie sekundzie, ktoś komuś wyrządza krzywdę, umiera, płacze...... {} Recenzja książki Jutro Gdy zaczęła się wojna

@miiincik@miiincik {}× 1

Jutro

22.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na samym początku dzieje się niewiele. Ellie opowiada jak to została wybrana do spisania tego, co im się przytrafiło. Historia jest więc opowiedziana z jej perspektywy i ma tylko jeden wątek. Próbuje to odwlec, można powiedzieć, że pisze o niczym. Choć niektórym może się to wydawać denerwujące, dla mnie takie nie było. Dzięki temu w pewnym stopniu ... {} Recenzja książki Jutro Gdy zaczęła się wojna

@Suza@Suza {}× 1
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe