Recenzje książki "Kimkolwiek jesteś"

Dodaj swoją recenzję

Szamałek zaskakuje - Kimkolwiek jesteś.

9.11.2020

Czy wiecie kto tak naprawdę rządzi waszym krajem? Czy wiecie do czego zdolny jest człowiek, żeby zrealizować wymarzony i upragniony cel? Czy nadal wierzycie, że jesteście bezpieczni w sieci i poza nią? Czytaliście bestsellerową serię Jakuba Szamałka „Ukryta sieć” wydaną przez Wydawnictwo W.A.B. ? Zachęcam was do jej przeczytania. Ta seria zawiera... Recenzja książki Kimkolwiek jesteś

"Kimkolwiek jesteś"- Jakub Szamałek

30.10.2020

Pierwsze tygodnie po porodzie są trudne i męczące. Nie ma czasu na odpoczynek, a o wolnej chwili dla samej siebie już nie wspomnę. Jednak jest to również najbardziej przyjemny moment pełen miłości i radości, jaki spędzam ze swoją rodziną. Ale czy w związku z tym moje czytelnicze uzależnienie odeszło w niepamięć? O nie! Staram się znaleźć kilka mi... Recenzja książki Kimkolwiek jesteś

„Kimkolwiek jesteś. Ukryta sieć 2” Jakub Szamałek

3.09.2020

Po przeczytaniu pierwszej części, czyli „Cokolwiek wybierzesz. Ukryta sieć 1” (moja recenzja znajduje się @Link), stwierdziłam, że przeczytam całą trylogię, ponieważ pierwsza część zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Myślałam, że zakup książki „Kimkolwiek jesteś. Ukryta sieć 2” w moim przypadku będzie się wiązał z długimi zakupami przez Internet, do... Recenzja książki Kimkolwiek jesteś

Świat pełen manipulacji i Ukryta sieć od Jakuba

30.04.2020

„Otworzyły się drzwi do pokoju. Stanął w nich mężczyzna w czarnej ortalionowej kurtce, skórzanych rękawiczkach i kominiarce. Teraz Hance zrobiło się naprawdę gorąco.” To już drugi tom z serii Ukryta sieć, autor Jakub Szamałek, dalej prowadzi nas za rękę po świecie cyberprzestępczości. Na początku książki zmieniamy scenerię na pokój internetowej... Recenzja książki Kimkolwiek jesteś

Powrót do... teraźniejszości.

24.12.2019

Świat towarzyszący nam w każdej chwili, a spychany w najdalsze kąty świadomości. Fakty, o których wiemy, a które uznajemy za niewarte uwagi. Sieć handlująca naszymi danymi, na którą machamy ręką. Do czasu...⁣ Jakub Szamałek serwuje nam drugie spotkanie z Julitą, bohaterką serii "Ukryta sieć". Bohaterka, teraz już świadoma wirtualnych podziemi... Recenzja książki Kimkolwiek jesteś

@Pani_Ka@Pani_Ka × 4

Strach się bać!

3.11.2019

Poszłam za ciosem i przeczytałam drugą część natychmiast po skończeniu pierwszej. Pan Jakub trzyma poziom! Myślę, że odkryłam kolejnego autora, którego książki będę brała w ciemno. Czytałam z zapartym tchem i ogarniał mnie strach. Zaczęłam sobie uświadamiać, jak głeboko jesteśmy inwigilowani, jak mało zdajemy sobie z tego sprawę, jak sami wystawia... Recenzja książki Kimkolwiek jesteś

@Nina@Nina × 5

Piekło internetu

WYBÓR REDAKCJI
19.12.2021

Drugi tom cyklu 'Ukryta sieć', trzyma poziom. Bohaterką jest nadal nieco szalona dziennikarka śledcza Julita Wójcicka, tropiąca internetowy gang pedofili, ale mamy też wątek Anety, asystentki dobrze rokującego polityka, który intensywnie używa internetu, aby zwiększyć swoją popularność. Jest też historia Olega, który pracuje jako kontent menadżer ... Recenzja książki Kimkolwiek jesteś

@almos@almos × 20

Czy można napisać thriller o RODO i Cookies ?

WYBÓR REDAKCJI
21.02.2020

Drugi tom Ukrytej sieci w zasadzie trzyma poziom pierwszego. Tym razem Julita Wójcicka, już jako uznana dziennikarka śledcza, zabiera się za ostatnie śledztwo pozostawione jej przez Emila: sprawę zabójstwa camgirl z Mińska Mazowieckiego. Różne poszlaki wskazują na jej powiązanie z rozpracowywaną w pierwszym tomie siatką pedofili. Równolegle do his... Recenzja książki Kimkolwiek jesteś

@Mackowy@Mackowy × 20
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl