Recenzje książki "Kłamstwa od serca"

Dodaj swoją recenzję

Miłość vs kłamstwa

17.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

EMILY GIFFIN - KŁAMSTWA OD SERCA Cecily i Grant para idealna? Piękna miłość, motyle w brzuchu, porozumienie dusz. A może.... Cecily i Grant pomyłka? Kłamstwa, niedomówienia, przemilczenie. Cecily marzy o prawdziwej miłości, po zerwaniu z chłopakiem, w barze spotyka Granta z którym rozumie się jak z bratnią duszą. Niestety po ataku terrorysty... {} Recenzja książki Kłamstwa od serca

Kłamstwa od serca

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nigdy nie wiadomo kiedy przegapisz swoją szansę, a następnej możesz już nie mieć”. Sądzicie, że istnieją dobre kłamstwa? Takie, które mają głębsze znaczenie, a ich usprawiedliwienie może wymazać ból, jakiego doświadczamy w chwili, gdy dowiadujemy się, iż byliśmy oszukiwani? Cecily po tym, jak rozstała się ze swoim chłopakiem, wybiera się do bar... {} Recenzja książki Kłamstwa od serca

Kłamstwa od serca

25.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

11 września 2001 roku cały świat wstrzymał oddech, kiedy dwa samoloty uderzyły w wieże World Trade Center. Jak się później okazało, był to atak terrorystyczny. Wówczas wiele osób straciło swoich bliskich. Emily Giffin wykorzystała to wydarzenie do kanwy swojej powieści, tym samym dobrze odzwierciedlając realizm tego dnia. Przewodnim motywem książ... {} Recenzja książki Kłamstwa od serca

@iza.81@iza.81 {}× 3

Kłamstwa od serca

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy z nas podejmuje w życiu decyzję. Jedną decyzję. Dwie decyzje. Masę decyzji. Multum. To my decydujemy o tym, kim zostaniemy w przyszłości. To my decydujemy o tym, o której godzinie pójdziemy dziś spać. To my decydujemy o tym, czy będziemy tego dnia radośni, czy damy przytłoczyć się smutkom. Ale są takie decyzje, których nie potrafimy podjąć.... {} Recenzja książki Kłamstwa od serca

#189 "Kłamstwa od serca" Emily Giffin

29.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wiem jedno: życie jest tragiczne. Dla każdego. Wszyscy jesteśmy bohaterami tragedii na miarę Szekspira i udajemy nieświadomych tego, co nieuniknione..." Cecily topi smutki w alkoholu. Zastanawia się, czy popełniła błąd, zrywając z Matthew. W chwili słabości sięga po telefon, żeby do niego zadzwonić, ale siedzący obok mężczyzna radzi jej: „Nie ró... {} Recenzja książki Kłamstwa od serca

Kłamstwa od serca

25.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kłamstwa od serca". Skojarzenia: miłość, oszustwo, żal, wybaczenie. W tej kolejności. Już po kilkunastu stronach miałam pewne przemyślenia. Przede wszystkim poczułam znajomy klimat. Pewnie każdy kojarzy "Seks w wielkim mieście". Niezależna kobieta, ale i wielka potrzeba bliskości w tle. Walka o miłość i szczęście. Główna bohaterka bardzo przypom... {} Recenzja książki Kłamstwa od serca

Doskonałość w każdym calu.

24.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Och, jak bardzo mam mieszane uczucia do tej powieści! Nie mam na myśli tu niczego złego, bo ta powieść jest po prostu doskonała, ale... Nie spodziewałam się takiego obrotu spraw, że taka urocza opowieść stanie się dla mnie emocjonalną huśtawką, z której bałam się spaść. To niby dla mnie nic nowego i nic odkrywczego, ale tak ciężko było się oderwać... {} Recenzja książki Kłamstwa od serca

@karolcik@karolcik {}× 2

Kłamstwa od serca

23.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kochani, powiedzcie proszę, czy znacie twórczość Emily Giffin? Ja przyznam Wam szczerze, że pierwszy raz sięgnęłam po książkę jej autorstwa, bo nie ukrywam, że zakochałam się w jej okładce. Ale to, w jaki sposób pisze o uczuciach, emocjach i zbliżeniach dwojga ludzi, sprawia, że koniecznie muszę nadrobić inne jej książki. Historia, jaka zostaje... {} Recenzja książki Kłamstwa od serca

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl