Recenzje książki "Krew za krew"

Dodaj swoją recenzję

Debiut literacki „Krew za krew"

27.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Krew za krew" czyli literacki debiut Victorii Selman, zainteresował mnie intrygującym, wartkim opisem akcji oraz wzmianką o połączeniu Milczenia owiec i Mindhuntera. Po przeczytaniu pierwszych kilkunastu stron powieść okazała się tak wciągająca, że nie byłam w stanie przestać jej czytać. Zdecydowanie jest to ten typ książki, od której nie można s... {} Recenzja książki Krew za krew

Nie dość dobra

7.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj przychodzę do was z recenzją książki Victorii Selman "Krew za krew". Jest to thriller psychologiczny. Początek jest mocny. Ziba MacKenzie uczestniczy w katastrofie w metrze. Pociąg najeżdża na cysternę z materiałami łatwopalnymi i rozgrywa się tragedia. Jako wyszkolona była wojskowa oraz policyjna profilerka stara się pomóc ile może. Traf... {} Recenzja książki Krew za krew

„Krew za krew”

2.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ziba MacKenzie jechała zatłoczonym pociągiem przyglądając się pasażerom, gdy nagły huk wstrząsnął wagonem. Skład kolejowy uderzył w cysterny z paliwem i za chwilę eksplozja, która nastąpiła pogrążyła wszystko w chaosie. Niektórzy płonęli niczym pochodnie inni leżeli już martwi. Do przyjazdu karetek i policji Ziba próbowała udzielać poszkodowany... {} Recenzja książki Krew za krew

@ReniBook@ReniBook {}× 1

„Zachowanie jest lustrem, w którym każdy pokazuje, kim jest. Innymi słowy, to, co ktoś robi, ...

15.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Krew za krew jest debiutancką książką Victorii Selman. Gdybym wcześniej tego nie wiedziała, to po lekturze nie zorientowałabym się. Jest to także początek serii z Zibą MacKenzie. Obecnie seria liczy trzy tomu (oprócz Krew za krew mamy jeszcze Nothing to lose oraz Snakes and ladders). Londyn, godziny szczytu. W wyniku zderzenia zatłoczona kolejka ... {} Recenzja książki Krew za krew

Udany debiut

6.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na samym początku muszę przyznać, że ta książka naprawdę mnie wciągnęła. Podobała mi się bardzo i nie mogłam się od niej oderwać. Aż żałuję, że tak długo odkładam lekturę tej powieści! Ziba MacKenzie wsiada do zatłoczonej, londyńskiej kolejki. Jako, że jest psychologiem, profilerką, bacznie przygląda się osobom, które towarzyszą jej w podróży. W ... {} Recenzja książki Krew za krew

Oko za Oko, Krew za Krew

30.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki Wydawnictwu Czarna Owcamam możliwość czytania wielu imponujących debiutów. "Krew za krew" Victorii Selman jest jedną z nich. Muszę przyznać, że wywarła ona na mnie duże wrażenie i nie byłam w stanie odłożyć jej na chociaż jedną minutę! Kto jeszcze jej nie czytał, niech żałuje 😉 Twierdząc, że jest ono połączeniem "Milczenia Owiec" i "Mindhun... {} Recenzja książki Krew za krew

@powiescidlo@powiescidlo {}× 2

Recenzja

23.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Godziny szczytu,Londyn. W wyniku zderzenia zatłoczona podmiejska kolejka zostaje kompletnie zniszczona. Na miejscu wypadku profilerka Ziba MacKenzie próbuje pomóc ofiarom. Jedna z umierających kobiet przekazuje jej nie zrozumiałą wiadomość: "On to zrobił. Musisz komuś o tym powiedziec". Niedługo potem zostaje odnalezione ciało z makabrycznym "podp... {} Recenzja książki Krew za krew

Takie debiuty, to ja rozumiem!

13.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobry wieczór🌛, Nie wiem jak Wy ale ja kocham wszystkie thrillery psychologiczne, które wychodzą właśnie pod tym szyldem z Wydawnictwa Czarna Owca. Przed chwilą skończyłam najnowszy z nich czyli "Krew za krew", który swą premierę miał 17 czerwca. Londyn. Od pierwszych stron czuć energię i leciutkie napięcie i rzeczywiście akcja bardzo szybko nabi... {} Recenzja książki Krew za krew

@coolturka104@coolturka104 {}× 13
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl