Recenzje książki "Królestwo kanciarzy"

Dodaj swoją recenzję

królestwo kanciarzy

3.08.2022

Nie mogę uwierzyć, że to już koniec. Czuję niedosyt, ale nie dlatego, że czegoś brakowało mi w książce. Po prostu tak przyzwyczaiłam się do bohaterów, że nie chciałam ich opuszczać. Sama nie wiem, czy bardziej podoba mi się pierwsza część czy druga, ale obie na pewno warto przeczytać. I wcale nie trzeba wcześniej znać Trylogii Griszy. Ja nie znała... Recenzja książki Królestwo kanciarzy

Królestwo kanciarzy

23.06.2022

Możliwe spojlery do pierwszej części! W ,,Królestwie kanciarzy” Kaz Brekker i jego ekipa ukończyli już misję, jaką zlecił im Jan Van Eck. Jednak nie dostali należnego im wynagrodzenia, więc muszą walczyć o swoje, a to nie będzie takie łatwe, bo zostali bez niczego. Cała szóstka musi wykazać się wielkim poświęceniem, by wygrana było po ic... Recenzja książki Królestwo kanciarzy

Sami przeciwko światu

6.06.2022

Kaz Brekker niejednokrotnie pokazywał, że stać go nawet na najbardziej niewiarygodne czyny - i te okrutne i te niewykonalne. Jednak co się stanie, gdy przyjdzie mu stanąć oko w oko z całym przestępczym światem Ketterdamu? Kaz ma do wyrównania pewne rachunki, bardzo stare, nabrzmiałe żółcią i nienawiścią - rachunki, które można opłacić tylko krwią.... Recenzja książki Królestwo kanciarzy

Bakker znów zwycięża

15.04.2022

[[Kaz Brekker i jego ekipa dopiero co przeprowadzili skok przekraczający najśmielsze wyobrażenia. Zamiast jednak dzielić sowite zyski, muszą walczyć o życie. Zostali wystawieni do wiatru i poważnie osłabieni; dokucza im brak funduszy, sprzymierzeńców i nadziei. Na ulicach miasta trwa wojna. Wzajemna lojalność w obrębie ekipy – i tak już krucha i w... Recenzja książki Królestwo kanciarzy

Królestwo Kanciarzy

10.02.2022

!! RECENZJA MOŻE ZAWIERAĆ SPOILERY DOTYCZĄCE PIERWSZEGO TOMU!! Leigh Bardugo Królestwo Kanciarzy Książka kontynuuje losy szóstki sprytnych i niebezpiecznych nastolatków, którzy mimo pozytywnego zakończenia karkołomnego skoku zostali oszukani i wcale nie dostali swojego wynagrodzenia. Teraz, zamiast dzielić się zyskiem i spełniać swoje marzenia za... Recenzja książki Królestwo kanciarzy

Królestwo kanciarzy

28.06.2021

Aż ciężko jest mi się rozstać z serią „Szóstki wron”. „Królestwo kanciarzy” przepełnione było akcją, intrygami, tajemnicami, doskonałymi bohaterami i genialnym plot twistem, a jeszcze lepszym zakończeniem historii. Akcja książki dzieje się tym razem w Ketterdamie. Przez Kazem i jego ekipą na horyzoncie czekają nowe wyzwania, których muszą się pod... Recenzja książki Królestwo kanciarzy

Chciwość jest najlepszą siłą nacisku

14.05.2021

"Królestwo Kanciarzy" jest kolejną częścią dylogii Bardugo, kontynuacją "Szóstki Wron". Książka jest osadzona w czasie zaraz po zakończeniu tomu pierwszego, gdyż to właśnie tydzień dostała ekipa Kaza na wydanie więźnia, by ocalić życie Inej. Tym razem wszystko dzieje się na ulicach Ketterdamu, bo to miasto sprzeciwia się przeciwko przestępcą. Spo... Recenzja książki Królestwo kanciarzy

@mhennels@mhennels × 4

Kolejny majstersztyk od Bardugo

21.08.2020

"Królestwo kanciarzy" to druga część przygód Kaza Brekkera i jego paczki. Oszukani, mimo wykonania powierzonej misji muszą teraz walczyć o życie. Dosłownie. Całe miasto sprzymierzyło się i chce głów złoczyńców. Już sam ten fakt wystarczająco obniża morale zespołu, a całość dodatkowo dobija fakt, że Inej wpadła w ręce tego, kto ich oszukał. Kaz nie... Recenzja książki Królestwo kanciarzy

@Rakshell@Rakshell × 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl