Recenzje książki "Książki Moja Miłość"

Dodaj swoją recenzję

Książki Moja Miłość

26.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Książki – czerpiemy z nich siłę, uczymy się z nich. Są wiernymi przyjaciółmi. Towarzyszą nam przez całe życie, tak jak zapach… Nieodłączne źródełko każdego człowieka. Znają nasze myśli, sekrety. Nigdy się na nas nie gniewają, nawet wówczas, gdy kłócimy się z nimi…”* Książka jest dla nas odskocznią od codzienności, skarbnicą wiedzy, przy... {} Recenzja książki Książki Moja Miłość - e-book

Pojął, że walka jest ostatecznie dobra.

21.10.2011

"Nie marzyłeś o tym nigdy? By zamknąć drzwi do swojego dotychczasowego życia i pójść w nieznane, gdzie poniosą Cię nogi, nie odwracając się za siebie?" Marzyłam i marzę codziennie. Wiem, że chyba każdy chociaż raz o tym pomyślał - i wielu z nas, niemających odwagi uciec całą swoją fizycznością i jestestwem, ucieka w świat książek i słów, podobny... {} Recenzja książki Książki Moja Miłość

Książki Moja Miłość - różne oblicza uczucia książkowej miłości

29.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książki moja miłość – komu z nas nie przychodzą na myśl te słowa, kiedy przesuwamy palcem po grzbietach zalegających na półkach książek? Słowa te są również tytułem wydanego przez wydawnictwo Radwan zbioru piętnastu opowiadań. Teksty są różne, od takich dotyczących zwykłego życia, przez kryminalny, po te z pogranicza fantastyki, a łączy je miłość ... {} Recenzja książki Książki Moja Miłość

@makomt@makomt {}

Książki Moja Miłość

31.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Książki moja miłość” to zbiór opowiadań długich i krótkich, powstałych jako inicjatywa blogerów i profesjonalnych pisarzy, którzy wspólnymi siłami chceli uczcić Światowy Dzień Książki. Wśród autorów opowiadań znajdujemy właściwie przekrój polskiego społeczeństwa. Agnieszka Lingas – Łoniewska to znana i lubiana autorka książek z sensacyjną nutą. Jo... {} Recenzja książki Książki Moja Miłość - e-book

@finkaa@finkaa {}

Książki Moja Miłość

19.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z reguły nie czytuję e-booków. Po prostu męczę się przy tym. Jednak, kiedy otrzymałam propozycję zrecenzowania tego zbioru opowiadań, z ogromną chęcią się zgodziłam. Sama książeczka już od początku mnie intrygowała, bo chciałam się dowiedzieć, co takiego wymyślili na uczczenie Światowego Dnia Książki. „Książki moja miłość”, to zbiór opow... {} Recenzja książki Książki Moja Miłość - e-book

Książki Moja Miłość, Praca zbiorowa

16.08.2011

„Książki Moja Miłość” jest zbiorem siedmiu opowiadań, napisanych przez zupełnie różne osoby, które łączy jedno: miłość i szacunek do książek. To właśnie te uczucia sprawiły, że powstała tego typu lektura w formie e-booka, którego można przeczytać zarówno na ekranie swojego komputera jak i komórki. Jego stworzenie, miało na celu uczczenie Światowe... {} Recenzja książki Książki Moja Miłość - e-book

Książki Moja Miłość ;]

11.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Opinia: Książki moja miłość to zbiór opowiadań wydany w formie ebooka przez wydawnictwo ebookowo.pl z okazji Światowego Dnia Książki. Autorami siedmiu opowiadań są miłośnicy książek. Głównym tematem tych opowiadań są właśnie książki. Wśród tych opowiadań znajdują się te o tematyce kryminalnej, a nawet fantastycznej, mają charakter miłosnej o... {} Recenzja książki Książki Moja Miłość - e-book

Książki Moja Miłość

6.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wydaje się, że łatwo jest zinterpretować miłość do książek. Większość czytelników, bez wahania powie, że uwielbia szelest kartek, zapach tuszu i możliwość teleportacji do innego świata. Zgadzam się z tym, książka to przygoda, to interesujący sposób na zaistnienie w historii nie z tej ziemi, ale czytanie to też intymność, szczególna więź powstająca ... {} Recenzja książki Książki Moja Miłość

@Natula@Natula {}
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe