Recenzje książki "Księżniczka z lodu"

Dodaj swoją recenzję

Leżała tam niczym księżniczka z lodu...

14.03.2022

W miasteczku Fjällbacka samobójstwo popełnia młoda kobieta. Znajduje ją starszy pan, który jej pomagał od dłuższego czasu i jej przyjaciółka z dzieciństwa. Erika jest wstrząśnięta. Widok, który tam zastała będzie jej się śnił po nocach. Młoda Alex w wannie z podciętymi żyłami, opleciona lodem, przez mróz panujący w mieszkaniu. Leżała tam niczym ks... Recenzja książki Księżniczka z lodu

Księżniczka tylko z tytułu

23.02.2021

Do Sagi o Fjällbace wracam drugi raz. Czytając teraz niektóre recenzje i przeglądając oceny użytkowników różnych portali, zastanawiam się, jak mogą być one aż tak niskie. Chociaż po własnym powrocie do tej lektury nie czekał na mnie aż taki zachwyt, jakiego doświadczyłam kilka lat temu. Erika Falck jest pisarką, niemającą szczęścia w miłości. Ki... Recenzja książki Księżniczka z lodu

@werka751@werka751 × 4

Słuchaj co mówi do Ciebie dziecko

24.10.2020

Po przeczytaniu książki jestem w szoku jej zakończenia. Wiele razy zmieniałam koncepcję dotyczącą tego kto jest mordercą Alex. Sprawa zgwałcenia trójki osób w dzieciństwie bardzo mnie poruszyła. Jestem pewna że nie umiałabym nie zgłosić faktu popełnienia tego przestępstwa na policję. Rodzice powinni dążyć do tego aby ich dzieci miały dzieciństwo t... Recenzja książki Księżniczka z lodu

Miłość czasem zabija

9.10.2020

Skandynawska literatura kryminalna podbija świat a jak głosi informacja z okładki Ta saga zaczęła zdobywać seria czytelników 12 lat temu zapewniając Camilli Lackberg sławę i nieśmiertelność. Często porównywana do Stiega Larssona stworzyła coś co jest bardzo dalekie od kultowej sagi Millennium jednocześnie będąc absolutnie modelowym przykładem krym... Recenzja książki Księżniczka z lodu

jeżeli ktoś lubi rozwleczoną akcję oraz opisy bazujące nie na samym śledztwie, ale na tym, co...

26.09.2020

Bez bicia przyznam, że było to moje pierwsze spotkanie z twórczością Camilli Lackberg, zaś do sięgnięcia po książkę przekonała mnie okładka. Kolorystycznie utrzymana w moim stylu, prosta, ale bardzo elegancka i obiecująca coś ciekawego. Zamówiłam powieść w ciemno, nawet jeżeli postępuję w taki sposób bardzo rzadko. Niestety - więcej tego błędu nie... Recenzja książki Księżniczka z lodu

Księżniczka z lodu Recenzja

24.08.2020

8/10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ "Księżniczka z lodu" to pierwszy tom kryminalno- obyczajowej sagi Camilli Läckberg. Czy podobała mi się ta pierwsza część? Zostaje znaleziona martwa dziewczyna wygląda to na samobójstwo, jednak jej matka nie może w to uwierzyć i prosi przyjaciółkę córki z dzieciństwa o pomoc. Erika Falck razem z Patrikiem Hedströmem, kolegą z lat mło... Recenzja książki Księżniczka z lodu

Księżniczka z lodu

27.07.2020

Camillę Läckberg miałam okazję już poznać jakieś dwa lata temu, podczas lektury Kamieniarza. Już wtedy poczułam, że jest to autorka dla mnie, która mimo tego, że w swoich powieściach kryminalnych wplata mnóstwo wątków obyczajowych, to tak bardzo wciąga mnie w tworzone przez siebie historie. Oczywiście, nie mogłam obejść się bez przeczytania począt... Recenzja książki Księżniczka z lodu

Pierwsze spotkanie z Camillą i rozczarowanie.

5.05.2019

Wiele razy widywałam pozytywne opinie na temat książek pani Camilli. Jest to moje pierwsze spotkanie z jej twórczością i naprawdę nie wiedziałam czego się spodziewać. Poniekąd mam już wyrobioną opinię, ale jak nie ocenia się człowieka przez pryzmat wyglądu tak i ja nie będę całkiem oceniać poprzez tą jedną książkę. Całkowity zamysł jest super –... Recenzja książki Księżniczka z lodu

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl