Recenzje książki "Którędy do raju"

Dodaj swoją recenzję

Uważaj czego sobie życzysz. Powieść o małżeństwie nieidealnym.

7.07.2022

„Nie ma idealnych małżeństw. A mimo to pragniemy wierzyć, że takowe istnieją. Nie na próżno powstają więc wyidealizowane historie miłosne. Powstają, gdyż istnieje na nie zapotrzebowanie. Każdy z nas, bez wyjątku, pragnie wierzyć, że i jego w końcu coś podobnego spotka”. 😉 ** ** ** Powieść, którą napisała Ania, jest niezwykle dojrzała i emocjonalna... Recenzja książki Którędy do raju

To książka przy której mam wrażenie, że czytałam coś zupełnie innego niż wszyscy

3.07.2022

Nie lubię zamykać się na różne gatunki, wręcz staram się często uciekać od monotematyki i mieszać sobie słuchane /czytane książki bardzo różnorodnie. Ostatnio miałam ochotę na coś lekkiego, wręcz delikatnego nawet pięknego i tak w moje ręce wpadła książka ze zdjęcia. Stwierdziłam, że ostatnio obracam się w mroczniejszych klimatach i czas na odpoc... Recenzja książki Którędy do raju

Którędy do raju

13.06.2022

Znacie książki Anny H. Niemczynow? Ta, którą widzicie na zdjęciu jest drugą, którą przeczytałam i nie wiem dlaczego założyłam, że pod subtelną okładką znajdę delikatną powieść obyczajową. Przecież już wiem, że książki Ani to emocje, to samo życie, prawdziwe, bez owijania w bawełnę, bez upiększania. Bohaterami powieści "Którędy do raju" jest polski... Recenzja książki Którędy do raju

Intrygująca powieść

4.06.2022

Nie sądziłam, że sięgając po tę powieść, będę totalnie zaskoczona i przeżyję tyle emocji. Byłam pewna, że książka pozwoli mi wyciszyć się i odpocząć, a tu niespodziewanie zostałam wciągnięta w dynamiczną historię z wątkiem kryminalnym. Główna bohaterka jest dziennikarką, która dzieli swe obowiązki między pracą a rodziną, którą bardzo kocha i o ni... Recenzja książki Którędy do raju

@Izzi.79@Izzi.79 × 2

Czy napewno wiesz o nim wszystko?

3.06.2022

Niekiedy droga do raju bywa zawiła i kręta. Nie każdy jest szczęśliwcem aby ten raj mieć od razu. Zazwyczaj aby się tam dostać trzeba ciężko walczyć. Oczywiście dla każdego raj jest czymś innym. Szczęściem w życiu, pieniędzmi, drugą osobą u boku. Dla Elżbiety rajem był spokój domowego ogniska po ogromnej burzy, która przeszła do jej rodziny w najm... Recenzja książki Którędy do raju

Którędy do raju

1.06.2022

„Którędy do raju” – Anna H. Niemczynow Elżbieta odnosi sukcesy jako felietonistka. Na co dzień żona i matka syna, którego adoptowali oraz córki. Jej życie kręci się wokół rodziny. Mieszkają w Niemczech, jej najbliższa przyjaciółka i rodzina znajdują się w Polsce. Kobieta marzy o podróżach, lecz jej mąż Prosper stara się ją do tego zniechęcić. Pr... Recenzja książki Którędy do raju

@sylwia923@sylwia923 × 1

Którędy do raju

29.05.2022

„Którędy do raju” to książka Anny Niemczynow, wydana przez Wydawnictwo Luna. Z opisu książki niewiele się dowiadujemy. W zasadzie wiemy tylko, że wyjazd Elżbiety i jej rodziny wszystko zmieni. Postaram się zarysować Wam tę książkę tak, abyście wiedzieli, o co chodzi, ale też bez większych spojlerów. Elżbieta ma dość swojej codzienności, która kr... Recenzja książki Którędy do raju

świetna

24.05.2022

Elżbieta i Prosper od dawna są małżeństwem. Mieszkają w pięknym domu, mają dwójkę dzieci (wychowują syna tragicznie zmarłego brata mężczyzny oraz swoją biologiczną córkę). Kobieta jest dość znaną felietonistką, a swój wolny czas dzieli między mężem a dziećmi. Niestety w ich małżeństwie zaczyna się dziać nie najlepiej, a wszystko przez zachowanie P... Recenzja książki Którędy do raju

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl