Kuchnia narodów Kaukazu

Grażyna Strumiłło-Miłosz
Kuchnia narodów Kaukazu
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Grażyna Strumiłło-Miłosz razem z dagestańską pisarką Fazu Alijewą napisała w 1979 roku poradnik kulinarny Kuchnia narodów Kaukazu, natomiast w 1981 roku wydała poradnik Kuchnia gruzińska.

Data wydania: 1979-04-22
Wydawnictwo: Watra
Stron: 30

Autor

Grażyna Strumiłło-Miłosz Grażyna Strumiłło-Miłosz
Urodzona 22 czerwca 1937 roku w Polsce (Nowogródek, Białoruś)
Polska dziennikarka, publicystka i autorka książek dla dzieci oraz tłumaczka z języka rosyjskiego. Była drugą żoną Andrzeja Miłosza, bratową Czesława Miłosza oraz ciotką Anthony’ego Milosza. Urodziła się w Nowogródku, który po wojnie polsko-bolszew...

Pozostałe książki:

Pod szczęśliwą kocią gwiazdą Dundzia, Panek i przyjaciele Kaukaz i Zakaukazie Kuchnia gruzińska Kuchnia narodów Kaukazu Radziecka Azja Środkowa Uśmiech bez parandży Znad Świtezi w głąb tajgi:rozmowy z moją matką
Wszystkie książki Grażyna Strumiłło-Miłosz

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Kuchnia narodów Kaukazu nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Kuchnia narodów Kaukazu. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat