Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff

Barbara Adamczewska
Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Najlepsze przepisy kuchni żydowskiej w Polsce według klasycznej XIX wiecznej książki kucharskiej Rebeki Wolff, wzbogacone również o późniejsze przepisy.
Data wydania: 2005
ISBN: 978-83-7386-171-8, 9788373861718
Wydawnictwo: Nowy Świat

Autor

Barbara Adamczewska Barbara Adamczewska Barbara Adamczewska – polonistka, dziennikarka, autorka książek kucharskich. Wspólnie z mężem zajmowali się kulinariami zawodowo i z upodobaniem gotowali prywatnie. Dziś jej wielką pasją jest wykładanie historii kuchni.

Pozostałe książki:

Dobra kuchnia dla początkujących W kuchni babci i wnuczki Encyklopedia Gotowania. Potrawy z serami Encyklopedia gotowania. Drugie dania Gorące kolacje Jedna potrawa - kilka dań Kuchnia dla singli Kuchnia polska na nowo odkryta Kuchnia w kawalerce i apartamencie Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff Letnie przysmaki Nowości na talerzu Polskie posty Posiłki wzmacniające Potrawy na skromną kieszeń : 107 przepisów Potrawy postne Potrawy z serami Potrawy z warzyw Pyszny obiad w pół godziny Rodaku, czy ci nie żal Wędrówka po stołach europy
Wszystkie książki Barbara Adamczewska

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat