Recenzje książki "Kwestia ceny"

Dodaj swoją recenzję

Jaką cenę może zapłacić ludzkość za wizje szalonego naukowca?

14.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Człowiek dąży ciągle, by być piękny, młody i bogaty. Technologia i innowacyjne lekarstwa wkroczyły już na dobre w nasze życie, by pomóc w osiągnięciu wymarzonego celu. A może jednak po to, by nas kontrolować, uzależnić od siebie? To moje pierwsze spotkanie z twórczością autora, fabuła pachniała przygodą i wieloma ciekawymi wątkami, nie mogłam się ... {} Recenzja książki Kwestia ceny

Kwestia ceny

7.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kwestia ceny" autorstwa Zygmunta Miłoszewskiego to moje pierwsze spotkanie z autorem, a także pierwszy raz kiedy miałam okazję czytać thriller przygodowy. Nie sądziłam, że tak mnie ta historia wciągnie. Profesorkę Zofię Lorentz mogę śmiało porównać do poszukiwaczki zaginionych artefaktów Lary Croft z kultowej gry Tomb Raider w którą bardzo lubię ... {} Recenzja książki Kwestia ceny

@wredna.books@wredna.books {}× 1

Czy ludzkość powinna istnieć?

20.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Coraz częściej wśród naukowców oraz w mediach słychać o zagrożeniu klimatycznym. Jest to problem, który zwiastuje zagładę ludzkości i być może nawet całej planety. Wiele osób bierze to do siebie i stara się zmienić swoje zwyczaje i uświadamiać innych ludzi, że to realne zagrożenie i że nasze przyszłość może skończyć się jeszcze w tym stuleciu. Inn... {} Recenzja książki Kwestia ceny

@Elfik_Book@Elfik_Book {}× 3

profesorka Lorenz powraca w brawurowej odsłonie

16.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Przez następne siedemdziesiąt lat, jeśli dobrze pójdzie, pomyślał i roześmiał się głośno. Właśnie stał się nosicielem zero epidemii, która uratuje ludzkość przed nią samą. Musi tylko na siebie uważać.”” Powracają bohaterowie dobrze nam znani z „Bezcennego”: Zofia Lorenz, Karol Boznański i Lisa Tolgfors. Do tego wmieszani w kolejna przewrot... {} Recenzja książki Kwestia ceny

Świetna

27.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy zobaczyłam w Klubie recenzenta ksiązkę Miłoszewskiego, wiedziałam, że muszę ją zamówić. Nie znałam wcześniej autora, ale z każdego znajomego bookstagrama spozierała na mnieKwestia Ceny i to przeważyło na zamówieniu. Już wcześniej niejednokrotnie czytałam, że Miłoszewski to współczesna klasyka i warto go znać. Kwestia Cenyto wielowątkowa op... {} Recenzja książki Kwestia ceny

@Patriseria@Patriseria {}× 2

Wszystko jest kwestią ceny

24.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Honor. Ideały. Łatwo być ludzkim w ludzkich warunkach. W sytuacji ekstremalnej nie jest już tak łatwo. Zwłaszcza, gdy mieszka się w Polsce i ląduje na Sachalinie. „Kwestia ceny” Zygmunta Miłoszewskiego, wydana przez W.A.B., to kontynuacja przygód intrygującej Zofii Lorenc – niepokornej historyczki sztuki. To powieść wielowątkowa, w którą wpa... {} Recenzja książki Kwestia ceny

@Zaneta@Zaneta {}× 2

Czy wszystko jest tylko kwestią ceny?

24.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pan Zygmunt Miłoszewski jest jednym z moich ulubionych autorów. Nasza znajomość zaczęła się od trylogii w prokuratorem Szackim, a następnie sięgnęłam po Domofon, który ciągle wspominam wchodząc do piwnicy u moich rodziców. Niestety Bezcenny wciąż przede mną, a teraz zdecydowałam się na sięgnąć po "Kwestię ceny". Muszę przyznać, ze przeżyłam fan... {} Recenzja książki Kwestia ceny

Jestem zachwycona! :)

14.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Miał szczerze dość rozmów o Polsce i ocierania się o śmierć, a ostatnimi laty chyba niczym innym się nie zajmował. Teraz akurat nie musiał z nikim dywagować o ojczyźnie, z czego prosty wniosek, że – po raz kolejny – umierał. Tym razem ostatecznie. I czuł się z tym źle. Huknęło. Takiego dźwięku nie może wydać woda. W żadnym wypadku. Woda to aksami... {} Recenzja książki Kwestia ceny

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe