Łatwe i szybkie potrawy z ryżu. Encyklopedia gotowania

Halina Jachowska
Łatwe i szybkie potrawy z ryżu. Encyklopedia gotowania
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Ryż to druga, po pszenicy, pod względem znaczenia roślina zbożowa. Ogromna popularność ryżu wynika z łatwości jego przechowywania oraz różnorodności potraw, jakie można z niego przyrządzić. Autorka w swojej książce podaje kilkadziesiąt przepisów na wykorzystanie tego uniwersalnego zboża w przystawkach, sałatkach, zupach i deserach. Prezentowane receptury ułatwią przygotowanie smakowitych pikantnych potrawek, zapiekanek oraz słodkiego dania, jakim niewątpliwie są ryżowy paj czy torcik z owocami.
Data wydania: 2005
ISBN: 978-83-7337-969-5, 9788373379695
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: Encyklopedia gotowania
Stron: 96

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Łatwe i szybkie potrawy z ryżu. Encyklopedia gotowania aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Łatwe i szybkie potrawy z ryżu. Encyklopedia gotowania. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl