Recenzje książki "Lekcja hiszpańskiego"

Dodaj swoją recenzję

LEKCJA HISZPAŃSKIEGO

7.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autor: Aleksandra Pakuła Adrianna Małecka to piękna, młoda i silna kobieta. Po odejściu od męża tyrana postanawia stanąć na własne nogi. Może i fizycznie staje się silniejsza, ale na jej psychice jest wielka rana, która otwiera się za każdym razem, gdy jej były mąż daje o sobie znać. Żeby polepszyć sytuację finansową, swoją i swojej córki wylatuj... {} Recenzja książki Lekcja hiszpańskiego

Lekcja hiszpańskiego

10.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„(..)musisz mieć swoje zdanie. Zawsze. Nie musisz się bać, wyrażać głośno tego, co czujesz. Nawet jeśli inni będą sądzili inaczej”. Pierwszą rzeczą, jaka urzekła mnie w tej książce, jest z pewnością piękna okładka. Doskonale zdaje sobie sprawę, że to, co piękne na zewnątrz nie zawsze współgra z tym, co jest w środku, jednak połączenie okładki z i... {} Recenzja książki Lekcja hiszpańskiego

Cenny przekaz

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka to nie tylko przepiękna okładka. Ta książka to nie tylko historia o gorącej relacji na tle równie gorącej Hiszpanii. Ta książka to przede wszystkim mocny przekaz. I za ten przekaz należą się autorce ogromne brawa. Główna bohaterka Adrianna mimo młodego wieku przeszła już wiele. Mąż,który był miłością jej życia po kilku latach małże... {} Recenzja książki Lekcja hiszpańskiego

Lekcja hiszpańskiego

16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„[…](…) Uważam, że ludzie pojawiają się w naszym życiu w jakimś konkretnym celu. Jedni po to, żebyśmy drugi raz nie popełnili błędów. Innych odtrącamy zbyt szybko i z czasem dopiero uświadamiamy sobie, co straciliśmy. Są też tacy, z którymi spędzamy zaledwie chwilę, a i tak często zapadają nam w pamięć na lata. Spotkani przypadkowo mogą okazać się... {} Recenzja książki Lekcja hiszpańskiego

Lekcja Hiszpańskiego

4.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🦋RECENZJA 🦋 🌹LEKCJA HISZPAŃSKIEGO 🌹 Autor : ALEKSANDRA PAKUŁA Dzieki booktour, który zorganizowała MamciaZksiazka Nw , miałam okazję przeczytać książkę "Lekcja Hiszpańskiego " i poznać twórczość autorki.. Bardzo się cieszę z takiej możliwości, bo książka świetnie wpisała się w moje gusta czytelnicze. Książka porusza bardzo trudny temat, k... {} Recenzja książki Lekcja hiszpańskiego

Lekcja hiszpańskiego

18.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🇪🇸🇪🇸R E C E N Z J A🇪🇸🇪🇸 Tytuł: "Lekcja hiszpańskiego" Autor: Aleksandra Pakuła - strona autorska Wydawnictwo: Wydawnictwo MUZA SA Wielokrotnie przekonałam się, że nie wszystko w życiu jest takie, jakie wydaje się na pierwszy rzut oka… bowiem sztuka kamuflażu została opanowana przez wielu ludzi na poziomie mistrzowskim. Szkoda jest znikoma, kiedy ... {} Recenzja książki Lekcja hiszpańskiego

Fenomenalna!

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mówi się, że statek nie zatonie od wody, która go otacza, tylko od tej, która wedrze się do środka. To oznaczałoby, że winę ponoszę ja, bo pozwoliłam, by destrukcyjne uczucie Jakuba wtargnęło we mnie, by mnie zniszczyło. Byłam zbyt ufna, zbyt delikatna, zbyt uczciwa. Przyjmowałam cios za ciosem, bo było mi wstyd, bo bałam się przyznać, że kolejny... {} Recenzja książki Lekcja hiszpańskiego

Lekcja hiszpańskiego

11.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Za egzemplarz dziękuję egzemplarz dziękuję @wydawnictwomuza oraz @grzeszne_ksiazki Poznajemy historię Adrianny Małeckiej, która nie może otrząsnąć się z depresji. Jej były mąż, toksyczny i apodyktyczny, brutalny, prawnik z Trójmiasta, kłamstwem i manipulacją wymusił na niej płacenie alimentów. Mając na utrzymaniu córeczkę Klarę, Adrianna decyduje ... {} Recenzja książki Lekcja hiszpańskiego

@Czytajka93@Czytajka93 {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl