Recenzje książki "Listy pełne marzeń"

Dodaj swoją recenzję

Listy pełne marzeń

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Maryla Jędrzejewska jest dobrym człowiekiem od zawsze- pomaga i ludziom, i zwierzętom. Pewnego razu zaprzyjaźnia się ze starszą kobietą, opiekuje się nią i dotrzymuje towarzystwa zupełnie bezinteresownie. Są przyjaciółkami. Po jej śmierci otrzymuje spory spadek. Postanawia przeznaczyć te pieniądze na pomoc innym. Od tej pory co roku od września do... {} Recenzja książki Listy pełne marzeń

Listy pełne marzeń

24.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Bo to nasze życie to taka plątanina nitek i losów. Różnych wydarzeń, w których uczestniczymy, i błędów, które można naprawić. A czasem jest na tę naprawę zbyt późno." "Listy pełne marzeń" Magdaleny Witkiewicz to powieść,która pokazuje nam,że każdy z nas może zostać świętym Mikołajem i spełniać życzenia innych,pokazuje nam,że dobrzy ludzie są wśr... {} Recenzja książki Listy pełne marzeń

@kama.1979@kama.1979 {}× 1

Cudowna i pełna ciepła opowieść

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Udało mi się w święta skończyć książkę Magdaleny Witkiewicz "Listy pełne marzeń". Co to była za cudowna książka! Poznajemy losy Marylki, która zawsze była uśmiechnięta i kolorową dziewczyną. Pewnego dnia, gdy idzie dokarmić koty, zwraca na siebie uwagę Gertrudy. Starszej, bogatej pani, która nie ma nic do roboty. Tak rodzi się przyjaźń. Gdy pani ... {} Recenzja książki Listy pełne marzeń

Listy pełne marzeń

15.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: "Listy pełne marzeń" Autor: Magdalena Witkiewicz Wydawnictwo: Filia Data wydania: 28 października 2020 Ilość stron: 367 stron Cena: 39,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Maryla Jędrzejewska ma już siedemdziesiąt lat, ale dopiero teraz czerpie z życia pełnymi garściami. Można by się zastanowić, jak można czerpać z życia, gdy się siedzi ... {} Recenzja książki Listy pełne marzeń

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Listy pełne marzeń

13.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Magdalena Witkiewicz "Listy pełne marzeń" Maryla Jędrzejewska, dla przyjaciół, a właściwie dla wszystkich - Marylka, kobieta o złotym sercu! Taki Mikołaj w skórze kobiety. Dosłownie. Bo Marylka uwielbia pomagać innym, chociaż pomóc ma swoje granice. Nie lubi dawać nic za darmo. Woli dac szansę, by na to zapracować. Są jednak wyjątki, gdzie pomóc ... {} Recenzja książki Listy pełne marzeń

@emmeneea@emmeneea {}× 3

Listy pełne marzeń

10.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie po raz pierwszy mówię, że lubię książki w świątecznym klimacie. Na Legimi mam ich tyle, że mogę sobie na szczęście bezkarnie wybierać. Tym razem mój wybór padł na Magdalenę Witkiewicz i jej Listy pełne marzeń. Lubię i cenię sobie twórczość autorki, bo wiem, że jej książki mimo, że pełne wzruszeń to zawsze mają szczęśliwe zakończenie. Tym razem... {} Recenzja książki Listy pełne marzeń

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 6

Są jeszcze dobrzy ludzie.

25.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeśli nie możecie się jeszcze zdecydować, która z tegorocznych świątecznych książek powinna się znaleźć w waszej biblioteczce, to przychodzę z pomocą. „Listy pełne marzeń” Magdaleny Witkiewicz, to dosłownie pozycja obowiązkowa w przedświątecznym okresie. Ileż w niej emocji! Pozytywnych myśli, ciepła, dobrych uczynków, przesympatycznych bohaterów i... {} Recenzja książki Listy pełne marzeń

Każdy może być Świętym Mikołajem

20.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co roku rynek wydawniczy zalewa fala świątecznych powieści i mam wrażenie, że z każdym kolejnym rokiem następuje to coraz wcześniej. Coraz trudniej też znaleźć świeżą, oryginalną historię ze świętami w tle, dlatego podchodzę do tego październikowego wysypu z dystansem i dopiero w grudniu zaczynam czytać wybrane tytuły. Dla Magdaleny Witkiewicz zro... {} Recenzja książki Listy pełne marzeń

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl