Recenzje książki "Meksykańska hekatomba"

Dodaj swoją recenzję

Ile poświecisz w imię nauki?

22.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy, kto interesuje się postępem i nauką, bez wątpienia zdaje sobie sprawę, że codziennie sztab najróżniejszych naukowców pracuje nad pogłębianiem dotychczas zdobytej wiedzy, poszukiwaniem nowych rozwiązań i odkrywaniem pozornie niemożliwego. Nieczęsto udaje się stworzyć coś, co będzie miało wpływ na cały świat. Choć to stwierdzenie również może... {} Recenzja książki Meksykańska hekatomba

@Elfik_Book@Elfik_Book {}× 6

Recenzja

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy wiecie, że przedwczoraj od premiery naszego pierwszego patronatu minęło już siedem tygodni. Tak czas bardzo szybko minął, ale mamy nadzieję, że książka zapadnie w waszej pamięci znacznie dłużej, gdyż czegoś takiego z pewnością nie da się zapomnieć. Witamy i zapraszamy na recenzję historii obok, której nie da się przejść obojętnie, gdyż jest to... {} Recenzja książki Meksykańska hekatomba

Meksyk w Meksyku

13.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siedzę sobie i szukam jakiś fajnych kryminałów. Nagle wyskakuje mi książka pt. „Meksykańska hekatomba”. Myślę sobie: „Meksyk, jako miejsce akcji, brzmi nieźle, a hekatomba brzmi jak niezła rozpierducha, borę to”. Tytuł okazał się jak najbardziej stosowny, bo Wojciech Kulawski zorganizował prawdziwy meksyk w Meksyku. W hotel w miejscowości Ciud... {} Recenzja książki Meksykańska hekatomba

@asiaczytasia@asiaczytasia {}× 3

Meksykańska hekatomba

2.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości Pana Wojciecha mogłam przeżyć kolejną przygodę z Timem, który po trudach poprzedniej sprawy w Syrii (@Link) wyjeżdża na zasłużone wakacje do Meksyku. Ostatnio miałam troszkę zarzutów, szczególnie co do zakończenia, ale to, co zadziało się w tej historii, sprawiło, że jestem totalnie zachwycona. Ten tom to istny majstersztyk, ... {} Recenzja książki Meksykańska hekatomba

Hekatomba

14.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niedaleko meksykańskiego, turystycznego miasta Ciudad Juarez spada dziesięciometrowej średnicy meteoryt. Szwajcarski archeolog, Tim Mayer miał nadzieje na miło spędzone wakacje w towarzystwie swojego przyjaciela Dario. Lecz gdy dochodzi do wybuchu ich plany zostają zniweczone. Kilka chwil przed wybuchem, niedaleko miejsca katastrofy, z podziemn... {} Recenzja książki Meksykańska hekatomba

Pasjonująca

11.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wspólne przeżycia mogą przybliżyć do siebie obcych sobie ludzi pochodzących z odmiennych środowisk. To właśnie spotkało bohaterów tej książki, którą czytałam z wypiekami na twarzy, nie mogąc oderwać się chociażby na minutę od lektury. Powieść idealnie wpasowała się w moje gusta, nie pozwoliła na chwilę znużenia, gdyż sensacja goniła sensację a dyn... {} Recenzja książki Meksykańska hekatomba

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1

Spróbuj przeżyć w Meksyku.

9.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Meksykańska hekatomba" to moje pierwsze zetknięcie z twórczością Wojciecha Kulawskiego dlatego nie wiedziałam, czego się spodziewać. Pierwsze strony książki wydawały mi się trochę chaotyczne ze względu na ilość postaci, które trzeba było wprowadzić do historii. Jednak to tylko początkowe odczucie, ponieważ z każdą kolejną stroną wszystko zaczęło... {} Recenzja książki Meksykańska hekatomba

@stos_ksiazek@stos_ksiazek {}× 3

Meksykańskie zaskoczenie

6.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Meksykańska hekatomba” pióra Wojciecha Kulawskiego to książka bardzo wciągająca i miejscami naprawdę ponętna. Autor dosyć sprytnie połączył w niej najlepsze walory swego gatunku – sensację z okrucieństwem, śmierć niewinnych z wojnami gangów, zemstę z ogromną miłością, seks z deprawacją. Słowem – książka ma potencjał, aby stać się inspiracją do fi... {} Recenzja książki Meksykańska hekatomba

@melkart002@melkart002 {}× 2
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe