Recenzje książki "Miłość w zamkniętej kopercie"

Dodaj swoją recenzję

Miłość w zamkniętej kopercie

27.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To, że uwielbiam książki Vi Keeland wiecie nie od dziś. Tak samo jest w przypadku jej duetu z Penelope Ward. Dlatego nie zastanawiałam się ani chwili i sięgnęłam po ,,Miłość w zamkniętej kopercie”. ( loveksiazkowe miałas racje) Sadie Bisset – nasza główna bohaterka, na co dzień pisze artykuły o randkach. Dodatkowo, w okresie bożonarodzeniowym p... {} Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość w zamkniętej kopercie

5.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Birdie nie przypuszczała, że jeden list może zmienić jej życie. W wieku kilku lat straciła matkę i liczyła na pomoc Świętego Mikołaja. Jej ojciec był smutny i dziewczynka chciała mu pomóc. Wysyłając list, nie spodziewała się, że trafi on do Sadie, którą poruszy korespondencja i że przejmie się ona losem małej dziewczynki. Z początku spełniała te n... {} Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość w zamkniętej kopercie

3.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czasem to co jest trudne, jest również najwłaściwsze”. Moja miłość do książek Vi Kelland i Penelope Ward, czy to pisanych solo, czy w duecie nie jest niczym nowym. Wiadomo – książki są różne, od bardzo dobrych po prostu fajne, jednak akurat ja, jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam, więc tym bardziej byłam ciekawa, co takiego znajdę na kartkac... {} Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość w zamkniętej kopercie

29.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miłość w zamkniętej kopercie autorstwa genialnego duetu, czyli Vi Kelland i Penelope Ward jest idealna na takie smutne i zimne wieczory jak te, które panują w listopadzie. Jest to książka lekka i czyta się dosyć szybko. Miałam problem z wciągnięciem się przez jakieś 90 stron, bo odczuwałam lekki chaos, ale im dalej tym coraz bardziej nie mogłam ... {} Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

⭐RECENZJA⭐

28.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry w ten piękny czwartkowy dzień! 😁 U Was też dziś pogoda tak szwankuje? Raz jest słońce, raz deszcz, a raz misz-masz? 😅 Powiem Wam, że u mnie to jest istny armagedon, ale kompletnie mi to nie przeszkadza 😝 Zapraszam na recenzję powieści, która... no właśnie - urzekła mnie, czy raczej wręcz przeciwnie? Jak myślicie? 🤔 ⭐RECENZJA⭐ "Birdi... {} Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość w zamkniętej kopercie

4.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z twórczością Penelope Ward nie było mi po drodze nigdy, ale za to bardzo lubię książki pisane przez Vi Keeland, więc uznałam, że może w duecie mnie zachwycą, bo się w jakiś sposób dopełnią i co mi się nie podoba u jednej, poprawi druga. Właśnie dlatego skusiłam się na "Miłość w zamkniętej kopercie", ale niestety miłości od pierwszego zdania nie p... {} Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Gdy dwoje ludzi jest sobie przeznaczonych, Bóg sprawi, że na pewno się uda.

26.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Gdy dwoje ludzi jest sobie przeznaczonych, Bóg sprawi, że na pewno się uda”. Niedawno pytałam was, czy wierzycie w przeczucie, a dzisiaj chciałam was zapytać, czy wierzycie w przeznaczenie? Ja wierzę! Wierzę, że każdy z nas ma ,,z góry” przesądzony los i nic co nas spotyka w naszym życiu nie dzieje się przez przypadek. W odpowiednim momencie życ... {} Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość

25.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Gdy dwoje ludzi jest sobie przeznaczonych, Bóg sprawi, że na pewno się uda.” Czy wierzycie w Świętego Mikołaja? Zapewne jako dorośli ludzie nie wierzymy już w niego, ale nie przeszkadza nam jednak to żeby samemu stać się Świętym Mikołajem i spełnić czyjeś marzenia. I właśnie w niego pobawiła się Sadie, bo gdy przeczytała list od dziesięcioletnie... {} Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl