Recenzje książki "Misja na czterech łapach. Powieść dla ludzi"

Dodaj swoją recenzję

Był sobie pies

28.08.2020

Tę powieść kupiłam, ponieważ zobaczyłam piękną okładkę i bardzo ciekawy opis. Nie żałuję, bo jest to moim zdaniem jedna z najlepszych książek jakie czytałam. Możliwe również, że wybór spowodowała moja miłość do zwierząt... tak czy inaczej utwór opowiada o oddanym psie Baileyu, którego właścicielem jest mały chłopiec Ethan. Zwierzak towarzyszy mu w... Recenzja książki Był sobie pies

Recenzja książki "Był sobie pies"

30.07.2020

Myśleliście kiedyś o tym, co myśli Wasz czworonożny przyjaciel? Zadawaliście sobie pytanie "Czy jest szczęśliwy?" "Co lubi?" "Był sobie pies" to książka o miłości, przyjaźni i wierności. Perspektywa psa pokazuje nam zupełnie inny świat. Bailey rodzi się jako mała puchata kuleczka. Odkrywa życie po kawałku. Jest niekochanym, bezdomnym kundlem. Tra... Recenzja książki Był sobie pies

Psie rozterki :)

14.05.2020

"Naszła mnie refleksja, że świat jest dużo bardziej skomplikowany, niż przypuszczałem. Nie ograniczał się jedynie do chowania przed ludźmi, polowań i zabawy w kanale. Większe wydarzenia mogły zmienić dosłownie wszystko - a kontrolowały je istoty ludzkie." ♥ "Był sobie pies" to przepiękna i wzruszająca powieść zarówno dla tych młodszych jak i star... Recenzja książki Był sobie pies

× 1

W. Bruce Cameron "Był sobie pies"

1.03.2020

Pierwsze zdanie w książce: "Pewnego dnia dotarło do mnie, że te ciepłe, piskliwe kulki smrodku tarzające się dookoła mnie to moi bracia i siostry." Kto nie lubi książek o psach? W ogóle kto nie lubi psów? Nie mówię tu o osobach uczulonych, ale serdecznie im współczuje w takim wypadku. Ja gdy poznaję osobę, która mówi mi, że nie lubi psów czy in... Recenzja książki Był sobie pies

× 1

W. BRUCE CAMERON • „BYŁ SOBIE PIES”

20.11.2019

Nie od dzisiaj wiadomo, że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka. W ciągu życia spotykamy wiele zwierząt, towarzyszą w złych i dobrych chwilach. Po latach nadchodzi moment rozstania. Wydaje się, iż na zawsze. Czy powroty są możliwe? Pewien szczeniak umiera. I z zaskoczeniem odkrywa swoje kolejne istnienie. Tym razem z rąk przedwczesnej śmie... Recenzja książki Był sobie pies

@Erna@Erna × 1

O pomerdanym świecie słów kilka...

9.11.2019

Towarzyszą nam codziennie. Małe, duże, chude lub grube... Psy można spotkać wszędzie. Stały się nieodłącznym przyjacielem człowieka. Jednak nawet nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak świat wygląda z ich perspektywy! Toby, Koleżka bądź Bailey... Główny bohater książki przeżywa wiele żyć, za każdym razem ucząc się czegoś nowego. I to moim zdaniem j... Recenzja książki Był sobie pies

@gloria11@gloria11 × 2

I ja chcę takiego psiaka

4.11.2019

Co my tak naprawdę wiemy o życiu naszych kochanych czworonogów? Gonitwy za własnym ogonem, pogodne rywalizacje z kotami, pogonie za patykiem. I miłość do nas, ludzi. Wydaje się, że to niewiele. A „Był sobie pies” to najlepsza możliwość, żeby na psiaki spojrzeć inaczej i żeby poznać świat z ich perspektywy. Choć wydaje się to pomysłem nieco szalony... Recenzja książki Był sobie pies

Pomerdany świat

4.11.2019

"Nie ma złych psów, Bobby. Są tylko źli ludzie" Toby, Bailey, Ellie, Koleżka... różne imiona, różne rasy, a w rzeczywistości jeden i ten sam pies. Jak to możliwe? Okazuje się, że główny psi bohater po śmierci odradza się w w kolejnym ciebie. I tak po krótkim żywocie w schronisku jako Toby, wraca do życia tym razem jako Bailey i trafia do domu mał... Recenzja książki Był sobie pies

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl