Recenzje książki "Mój szef"

Dodaj swoją recenzję

Jan

27.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mój Szef" to …. No właśnie ,szczerze to totalnie nie spodziewałam się takiej historii. Ale od początku 😁 Główni bohaterowie-Maria i Jan to totalna mieszanka osobowości . To taka mieszanka ,że jak wybuchnie to zrobi totalny rozpierdziel 🔥🔥 Maria to równa babka. Taka do tańca i do różańca . Chętnie spotkałabym ją w realu. Postać Marii jest bardz... {} Recenzja książki Mój szef

Mój szef

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cięte riposty, skrywane pożądanie, namiętny seks. Romans biurowy, który rozpali Twoje zmysły, rozmiękczy serce i rozbawi do łez. Mówi się, że nie szata zdobi człowieka, a jednak spora grupa kobiet z mojego działu ma odmienne zdanie. Uważają, że mój szef wygląda niczym senne, mokre marzenie. Fakt, jest wkurzająco przystojny i irytująco inteligentn... {} Recenzja książki Mój szef

Mój szef

26.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tej pozycji dosyć długo unikałam z racji tematyki. Myślałam, że główna bohaterka padnie ofiarą mobbingu. Po przeczytaniu pozytywnych opinii pomyślałam, że powieść ma zabarwienie komediowe i przyda mi się trochę odskoczni i śmiechu. Jednak ta książka mi tego nie dała i bardzo rozczarowała. Kilka razy wywołała nieznaczny uśmiech, a przez resztę czas... {} Recenzja książki Mój szef

@Logana@Logana {}× 11

Mój ci on!

14.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kochani są takie książki, do których lubicie wracać i czytacie po raz drugi albo enty? Mnie się zdarza i to nawet często, szczególnie jeśli czuję, że nie chcę się jeszcze z daną historią czy bohaterami rozstawać. Do takich książek z pewnością należy “Mój szef” Melissy Darwood, a ponieważ jutro premiera drugiej części przygód Jana i Marii, postanow... {} Recenzja książki Mój szef

O Marysi, która urwała się z choinki...

11.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„I choć byłoby mi znacznie łatwiej żyć bez ciebie, to naprawdę bardzo tego nie chcę”. Nie jestem w stanie zrozumieć tej książki, a tym bardziej zachwytów nad nią. „Mojego szefa” miałam w planach od dawna, ale ciągle nie było nam po drodze. Niby wiedziałam, że nie będzie to wybitne tylko takie dla odmóżdżenia na jeden raz, a mimo to się łudziłam... {} Recenzja książki Mój szef

"Mój szef"

7.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie ukrywam, że życie bez Ciebie byłoby o wiele prostsze (...) I choć byłoby mi znacznie łatwiej żyć bez Ciebie, to naprawdę bardzo tego nie chcę." "Mój szef" to pierwsze spotkanie z twórczością Melissy Darwood. A wiem, że wydała już kilka swoich książek.. Uważam to spotkanie za jak najbardziej udane! Pokochałam historię Marii i Jana. Dlaczego? O... {} Recenzja książki Mój szef

Mój szef

15.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Mój szef” Melissy Darwood to powieść, którą pierwotnie poznałam jako opowiadanie opublikowane przez autorkę na WhatsAppie Już wtedy z niecierpliwością czekałam na kolejne rozdziały i chwilę zapomnienia z Marią i Janem. Ona spontaniczna, uzdolniona i uzależniona od papierosów. Mimo niesamowitych zdolności matematycznych i wykształcenia z tym z... {} Recenzja książki Mój szef

Niebanalny romans

17.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Maria dostała nową pracę, a jej szef okazał się być niemiłym i gburowatym mężczyzną. Kobieta go nie cierpi i myśli o nim tylko w negatywny sposób. Pewnego dnia w pracy wszystko się jednak zmieni. Czy Maria zrozumie, dlaczego Jan tak postępuje? Czy znajdą między sobą nic porozumienia? Czy Maria zacznie cieszyć się ze swojej pracy? Przede wszystkim ... {} Recenzja książki Mój szef

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl