Recenzje książki "Morderców tropimy w czwartki"

Dodaj swoją recenzję

Detektywi trzeciego wieku w akcji!

20.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Morderców tropimy w czwartki” to niesamowita komedia kryminalna po którą zdecydowałam się sięgnąć. Niesamowita - według zaświadczeń wydawnictwa oraz opisu na tyle okładki. Ale czy tak jest faktycznie jak opisują ją inni ? Coopers Chase to ekskluzywny ośrodek dla seniorów, zbudowany na terenie byłego klasztoru. To właśnie tutaj co tydzień o... {} Recenzja książki Morderców tropimy w czwartki

„Przed laty wstawali wcześnie, bo czekało ich dużo pracy, a dzień miał tak mało godzin. Teraz...

13.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jestem wielką fanką kryminałów i thrillerów, a po komedie kryminalne równie chętnie sięgam, dlatego nie mogłam przejść obojętnie obok książki Richarda Osmana. Jej opis zwiastował zabawną historię z ciekawymi postaciami. W luksusowej wiosce dla seniorów czwórka pozornie niedobranych przyjaciół tworzy Czwartkowy Klub Zbrodni. Łączy ich zamiłowanie ... {} Recenzja książki Morderców tropimy w czwartki

Drżyjcie łotry!!! 4 staruszków nadciąga!!

23.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Drżyjcie, łotry!! Czwórka staruszków wkracza do akcji!! Nie boją się rozwiązywać trudnych, umorzonych już spraw. Zapraszam na recenzję znakomitej kryminalnej komedii „Morderców tropimy w czwartki” Richarda Osmana. Za ten cudowny egzemplarz ślicznie dziękuję wydawnictwu MUZA. 🌹😘🥰 Wyobrażacie sobie prześliczne, luksusowe osiedle tylko i wyłącznie d... {} Recenzja książki Morderców tropimy w czwartki

@lukrecja84@lukrecja84 {}× 1

Detektywi na emeryturze

6.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Morderców tropimy w czwartki" Witajcie na spotkaniu Czwartkowego Klubu Zbrodni, gdzie czwórka sympatycznych seniorów właśnie rozpoczęła analizę sprawy tajemniczego morderstwa sprzed kilkudziesięciu lat. Joyce, Elizabeth, Ron i Ibrahim spędzają jesień swojego życia w Coopers Chase ekskluzywnym ośrodku dla emerytów. Nie myślcie sobie, że będą oni ... {} Recenzja książki Morderców tropimy w czwartki

recenzja

4.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czwórka seniorów z Czwartkowego Klubu Zbrodni wkracza do akcji! W luksusowej wiosce dla seniorów czwórka pozornie niedobranych przyjaciół tworzy Czwartkowy Klub Zbrodni. Łączy ich zamiłowanie do rozwiązywania kryminalnych zagadek. Jego członkowie: Joyce, Elizabeth, Ron i Ibrahim co tydzień omawiają przypadki morderstw, których nie udało się w prze... {} Recenzja książki Morderców tropimy w czwartki

Czwartkowy Klub Zbrodni

3.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie w Coopers Chase, na eksluzywnym osiedlu dla ludzi w jesieni życia. Znajdziecie tu ciszę, spokój, miłych, sympatycznych ludzi, doborowe towarzystwo, a także Czwartkowy Klub Zbrodni ! Elizabeth, Joyce, Ibrahim i Ron czwórka przesympatycznych seniorów, których fascynują nierozwiązane sprawy morderstw. Spotykają się co czwartek by przy dobry... {} Recenzja książki Morderców tropimy w czwartki

@karolina92@karolina92 {}× 1

Morderstwa, Czwartkowy Klub Zbrodni, zagadki kryminalne i dużo brytyjskiego humoru…

2.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Morderstwa, Czwartkowy Klub Zbrodni, zagadki kryminalne i dużo brytyjskiego humoru… Tak w skrócie możemy opisać książkę pt. „Morderców tropimy we czwartki” Richarda Osmana. Jednak to zdecydowanie za mało, żeby przedstawić tą fenomenalną książkę. Ta doskonała komedia kryminalna opisuje przygody dziejące się w tzw. „wiosce dla seniorów”, czyli Coop... {} Recenzja książki Morderców tropimy w czwartki

@thallier3012@thallier3012 {}× 1

Pić whisky i ścigać morderców

1.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy można chcieć czegoś więcej? Czwartkowy Klub Zbrodni zaprasza. Są już na emeryturze, ale werwy i zapału do działania mógłby im pozazdrościć niejeden młodzieniec. Doskonale znają się na ludziach, a przy tym lubią dobrze zjeść. Nie wzgardzą też dobrą whisky czy smakowitą sherry. Poznajcie detektywów – emerytów, którym żadna zbrodnia niestraszn... {} Recenzja książki Morderców tropimy w czwartki

@Zaneta@Zaneta {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl