Recenzje książki "Motylek"

Dodaj swoją recenzję

Motylek

15.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jestem Weronika Nowakowska, niedawno rozstałam się z mężem i właśnie przeprowadziłam się z Warszawy do małej wioski, w której wszyscy o wszystkich wiedzą naprawdę wszystko, a plotki rozchodzą się z prędkością światła w próżni! Zamieszkałam w starym dworku wraz z psem, a niebawem dołączy do nas kolejny zwierzak, czyli koń. Mieszkający tu ludzie są.... {} Recenzja książki Motylek

Motylek, czyli jagodzianka z dworcowego bufetu

14.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta pozycja przypomina mi jagodziankę z bufetu. Słodkawa, ale w środku zamiast prawdziwych jagód znajdziemy trochę dżemu; żadnej tam finezji czy uczty podniebienia. Inne określenia jakie się cisną odnośnie “Motylka”, to infantylność i prostota, począwszy od stylu po fakt, że autorka nie wymaga od czytelnika myślenia. Wszystkie postaci w tej książc... {} Recenzja książki Motylek

@Panna_Wodna@Panna_Wodna {}× 2

Motylek

17.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kryminał autorstwa Katarzyny Puzyńskiej pod tytułem ,,Motylek’’, wydawnictwo Prószyński i S-ka. ,,Motylek’’ jest pierwszą częścią z cyklu o policjantach z Lipowa. Od daty wydania książki minęło już stosunkowo dużo czasu, ponieważ premierę miała w 2014 roku, jednak uważam, że zdecydowanie jest warta uwagi. Lipowo, to cicha i spokojna wioska, bezpi... {} Recenzja książki Motylek

Historia kryminalna z dobrze rozwiniętym wątkiem obyczajowym

6.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość Katarzyny Puzyńskiej jest dla mnie raczej świeżym odkryciem. Uważam, że jest to autorka niedoceniana, a przedstawia naprawdę świetny poziom. Swoją przygodę z panią Katarzyną zaczęłam właśnie od „Motylka”. Od dawna żadna historia nie wciągnęła mnie do tego stopnia, że czytając, nie mogłam się oderwać. Pani Katarzyna bawi się z czytelniki... {} Recenzja książki Motylek

Creepy motylek

10.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to pierwszy thiller, jaki wpadł w moje ręce po dość długiej przerwie od książek. Bardzo podoba mi się forma tej właśnie. Każdy rozdział zaczyna się od podanej daty i miejsca akcji, dzięki czemu nic nam się nie miesza. Wątki teraźniejszości i przeszłości przeplatają się, przez co na początku mamy wrażenie, że nie są ze sobą w żaden sposób powi... {} Recenzja książki Motylek

@adakr@adakr {}

Motylek

23.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Motylek,, to książka, pierwsza którą przeczytałam z kryminałów. Autorka Katarzyna Puzyńska doskonale wie jak budować napięcie wśród swoich czytelników. Sięgając po pierwszą część serii o Lipowie nie można nie sięgnąć po kolejną. W ,,Motylku,, jest wszystko to, czego oczekiwałam po kryminale. Jest napięcie, jest groza, jest śledztwo. Poznajemy g... {} Recenzja książki Motylek

Małe miasteczko i krwawe zbrodnie...

21.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O Kasi Puzyńskiej trudno jest nie słyszeć nic. Gdzieś zawsze przemkną okładki jej książek, czy to z serii o policjantach czy o Lipowie. W tym roku miałam nawet pojechać pod koniec czerwca na zlot fanów autorki, ale z racji tego, co się dzieje w kraju i na świecie, zlot został przełożony na przyszły rok. No cóż, przede mną szansa przeczytania wsz... {} Recenzja książki Motylek

@paula1456@paula1456 {}× 2

Długie oczekiwanie.

1.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przenosimy się do małej miejscowości zwanej Lipowo, gdzie malownicze pejzaże i oddalenie od większej cywilizacji wpływa na sielankowe życie mieszkańców. Do owej wioski przeprowadza się Weronika, która zaczyna nowe życie z czystym kontem. Kobieta świeżo po rozwodzie chce znaleźć swój azyl i odpocząć od przykrych wspomnień w związku z byłym mężem. R... {} Recenzja książki Motylek

@Bookmaania@Bookmaania {}× 9
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe