Recenzje książki "Mroczne sekrety"

Dodaj swoją recenzję

Mroczne sekrety

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejny cytat, który totalnie zawładnął moim sercem❤️ Ile jest w nim prawdy! Ile ludzi trwa w takich związkach, ile ludzi poświęca swe życie i ile boi się do tego przyznać? "Ludziom wydaje się, że dzieci mogą być w pełni szczęśliwe tylko wtedy, kiedy rodzice wychowują je razem.Tysiące kobiet decyduje się trwać w toksycznych związkach i męczyć się ... {} Recenzja książki Mroczne sekrety

Dobra i dająca do myślenia!

8.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wszyscy mamy tajemnice, prawda? Sekrety małe i duże, skryte w zakamarkach duszy. Czasem takie, których ujawnienie światu może grozić zniszczeniem naszego życia i w konsekwencji nas samych. Marcel Moss powraca z kolejnym szokującym thrillerem, tym razem utrzymanym w klimacie domestic noir, którego bohaterowie zrobią wszystko, aby ich mroczne sekret... {} Recenzja książki Mroczne sekrety

Mroczne sekrety

8.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mroczne sekrety" - Marcel Moss Ludzie kierują się w życiu różnymi wyborami. Często starają się zataić prawdę przed resztą. Kiedy prawda ta ujrzy światło dzienne nic nie będzie takie jak dawniej. Magda przylatuje z Anglii na pewien czas do Polski, ponieważ ma cel. Musi zdobyć pieniądze, a zna pewien sekret, który zamierza wykorzystać. Dodatkowo ... {} Recenzja książki Mroczne sekrety

@sylwia923@sylwia923 {}× 1

Mroczne sekrety

28.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mroczne sekrety" to tytuł idealnie odzwierciedlający fabułę. Bez zbędnych ceregieli Autor sugeruje czego czytelnik ma się spodziewać. Do tego oznaczenie "Tylko dla dorosłych" i wszystko staje się jasne. Szanuję takie postawienie sprawy, a jeśli ktoś nie jest na to gotowy niech po prostu nie sięga po tę pozycję. Pozwoli to uniknąć niepotrzebnego r... {} Recenzja książki Mroczne sekrety

A na końcu...

28.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka, która intryguje nas już samym tytułem. Jakie to sekrety może kryć jej wnętrze? Otóż ja to sprawdziłam i już w pierwszym zdaniu musiałam zbierać szczękę z podłogi. Informacja jakiej dowiadujemy się na spowiedzi pewnej kobiety wbija w fotel i tak w sumie przez całą książkę nie odpuszczając nawet na chwilę. Opowieść o ludziach, którzy mają w... {} Recenzja książki Mroczne sekrety

Mroczne sekrety

28.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„…ludzie nie robią nic za bezinteresownie. Żyjemy w czasach ostrej konkurencji i walki o każdy kawałek tortu. Nie możemy liczyć na nic za darmo. Dlatego nie mamy czasu na zawracanie sobie głowy rzeczami, które nie przyniosą nam korzyści.” Umiecie podać jednego autora, którego książki możecie brać w ciemno i z góry wiecie, że to będzie dobra lek... {} Recenzja książki Mroczne sekrety

@justus228@justus228 {}× 1

Mroczna prawda

26.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„MROCZNE SEKRETY” Marcel Moss Wydawnictwo Filia Marcel Moss kolejny raz nas zaskoczył. Napisał „Mroczne sekrety” zainspirowany prawdziwymi wydarzeniami. Jestem w głębokim szoku po przeczytaniu tej powieści. Czy agresywny mężczyzna może być idealnym mężem? Pierwsza żona odeszła zostawiając go z malutką córeczką. Druga żona na zewnątrz udaje, że j... {} Recenzja książki Mroczne sekrety

Mroczne sekrety

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dom. Miejsce, gdzie człowiek nie musi udawać, czuje się bezpiecznie. Tak być powinno, ale niekiedy ten dom skrywa pewne sekrety i niedoskonałości. Ludzkie słabości, zachcianki, oczekiwania, żale, złość. Ściany czasami są jedynym świadkiem krzyku rozpaczy, emocji i pragnień. Jeśli myślisz, że wiesz wszystko o swoich najbliższych to bardzo się mylis... {} Recenzja książki Mroczne sekrety

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl