Recenzje książki "Na samą myśl o tobie"

Dodaj swoją recenzję

Genialne zakończenie, lecz tylko ono jest genialne.

26.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Robinne Lee napisała swoją debiutancką książkę, która jest pełna wzruszeń, gorących spojrzeń i namiętności. “Na samą myśl o tobie” wydana nakładem wydawnictwa Otwarte to historia o zakazanej miłości, tak bardzo nierealna, że pokusiłabym się o stwierdzenie, że jest prawdziwa. Książki erotyczne to moja odskocznia od codzienności, lecz nie mogą opier... {} Recenzja książki Na samą myśl o tobie

Na samą myśl o tobie

16.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są książki, które rozumiemy bardziej i czujemy lepiej. Z różnych powodów. Jako rówieśniczka Solene, głównej bohaterki "Na samą myśl o tobie" w trakcje czytania zadawałam sobie pytanie czy miałabym odwagę sprzeciwić się całemu światu, jego regułom, odrzucić na bok wszystkie konwenanse i po prostu być szczęśliwą? Wydaję się łatwe. Ale czy na pewno? ... {} Recenzja książki Na samą myśl o tobie

Na samą myśl o tej historii zrobi ci się gorąco.

16.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Na samą myśl o tej historii zrobi ci się gorąco…” Wow! Skończyłam czytać tę książkę kilka dni temu, a wciąż siedzi mi w głowie. Bardzo lubię motyw różnicy wieku między bohaterami, po raz pierwszy jednak czytałam, kiedy to kobieta jest starsza od partnera. Solène Marchand jest trzydziestodziewięcioletnią rozwódką, matką nastoletniej córki Isabe... {} Recenzja książki Na samą myśl o tobie

Romans, który zaskakuje treścią.

9.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio bardzo modne są romanse i erotyki. Codziennie widzę tytuły, które reprezentują ten gatunek. Mimo wielu polecajek jakoś się trzymałam i nie czułam pokusy, aby po nie sięgnąć. Wiadomo jednak, że każdy opór z upływem czasu słabnie. I tak też się stało. Dostałam propozycję od Wydawnictwa Otwartego, która bardzo mnie zaintrygowała. Posta... {} Recenzja książki Na samą myśl o tobie

Niebanalna, z klasą, do refleksji...

7.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś przychodzę do Was z moją opinią na temat książki, która pojawi się w sprzedaży już 11.08! Zdecydowanie polecam zapisać sobie i jak tylko będzie możliwość to przeczytać, bo historia zdecydowanie zapadnie Wam w pamięć. Mnie na pewno! Okazuje się, że w końcu i na polskim rynku pojawi się światowy bestseller Robinne Lee "Na samą myśl o tobie... {} Recenzja książki Na samą myśl o tobie

Oczekiwałam czegoś innego. 🤭

3.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! 🤗 Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam i to z recenzją książkową. 😁Jak tam Wasze nastroje? 🤔 ^^ ^^ „Miłość - powiedziała - nie zawsze jest idealna i nie toczy się dokładnie tak, jak tego oczekujesz. Ale kiedy Cię ogarnia, nie da się nad nią zapanować”. ~ @robinnelee ❤️ Ostatnimi czasy bardzo dużo dobrego słyszałam o powieści, k... {} Recenzja książki Na samą myśl o tobie

Wieczny wzwód.

2.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdego roku, w okresie letnim, mam chęć zrobić kolejne podejście do literatury erotycznej. Nie dam się nigdy stereotypom i będę próbowała do upadłego, coś musi być w tym gatunku literackim, ukochanym przez tysiące czytelników, zalewającym księgarniane półki i strony portali książkowych. „Tego czegoś” niestety znów nie znalazłam. Książka, podzie... {} Recenzja książki Na samą myśl o tobie

Na samą myśl o tobie

31.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Na samą myśl o tobie" Wydawnictwo otwarte Robinne Lee Fantazjują o nim wszystkie kobiety. On pragnie tylko Ciebie. Solen to trzydziestodziewiecioletnia właścicielka galerii sztuki mieszcząca się w LA wraz z przyjaciółką wspólnie ja prowadzą. Od kilku lat rozwódka i matka nastoletniej córki Isabelle. On Hayes to dwudziestoletni wokalista znanego... {} Recenzja książki Na samą myśl o tobie

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe