Recenzje książki "Namiętność"

Dodaj swoją recenzję

"Namiętność", seria Upadli, część 3, Lauren Kate

14.02.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Opis: Luce jest pewna, że coś - lub ktoś - w jednym z jej wcześniejszych wcieleń może jej pomóc w obecnym. Dlatego wyrusza w najważniejszą podróż swojego życia - powraca w przeszłość, by na własne oczy zobaczyć, co ją łączyło z Danielem... i odnaleźć klucz, dzięki któremu ich miłość mogłaby przetrwać. Cam i legiony aniołów oraz Wygnańców rozpaczli... {} Recenzja książki Namiętność

Namiętność

16.07.2013

Po ciężkiej przeprawie przez książkę i równie ciężkiej walce ze sobą- wreszcie skończyłam czytać trzecią część ,,Upadłych''. I wiecie jakie mam wnioski? Zadaję sobie jedno pytanie. Po co ja w ogóle zaczynałam to czytać? Niestety muszę stwierdzić, że jest to najgorsza z najgorszych możliwych części. Przede mną jeszcze jedna- ostatnia, lecz teraz nie... {} Recenzja książki Namiętność

Bo wszystko ma swój początek w przeszłości..

7.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trzecia część wymiata. :) Dosłownie. Miałam wielkie wymagania co do tej części i szczęśliwa jestem, że się nie zawiodłam. Książka wciąga jak cholera. Ma w sobie coś takiego, że nie jest się w stanie od niej oderwąc. Nie chce się tego robić. I zamiast czytać powoli i dokładnie pędzi się, aby szybciej dowiedzieć się więcej. Niesamowite. Książkę przec... {} Recenzja książki Namiętność

{}

Namiętność - Lauren Kate

14.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zapewne nie jedna/jeden z was słyszał/a o miłości, tak wielkiej, tak potężnej, że każdy partnerów oddałby życie za drugą osobę. Ale co jeśli dziewczyna nie ma szansy dożyć nawet pełnoletniości, a chłopak musi za każdym razem znosić jej śmierć i czekać aż jej dusza odnajdzie następne wcielenie? Nie wiadomo ile to potrwa – dni, miesiące, a nawet lata... {} Recenzja książki Namiętność

Namiętność - Lauren Kate

18.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Luce wybiera się w podróż przez minione życia. Cofa się w przeszłość, aby poznać sekret miłości swojej i Daniela. Pragnie odnaleźć jakiś wspólny element, który pomógłby jej zrozumieć to wszystko, co ich spotykało. W tym samym czasie Daniel, Cam, jej nowi przyjaciele ze szkoły i reszta upadłych aniołów wyrusza na jej poszukiwania, poprzez "odmęty" g... {} Recenzja książki Namiętność

@Ruczek@Ruczek {}

Podróż w poszukiwaniu siebie

4.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rosja, Włochy, Chiny, Anglia, Francja... Współczesność i przeszłość. Luce podróżuje przez czas i miejsca, z którymi związane są jej losy. Dziewczyna wierzy, że poznanie swych wcześniejszych wcieleń pomoże jej zrozumieć przekleństwo, które wiąże ją z Danielem. Czy jednak coś co trwało tysiące lat, może mieć proste rozwiązanie? Luce jest coraz leps... {} Recenzja książki Namiętność

Namiętność - Lauren Kate

18.03.2012

Lauren Kate jest amerykańską autorką fantastyki. Dorastała w Dallas, uczęszczała do szkoły w Atlancie, a zaczęła pisać w Nowym Jorku. Obecnie mieszka w Los Angeles. Jej książki zajmują wysokie miejsca na liście bestsellerów New York Times'a. Rzadko zdarza mi się, bym po rozpoczęciu jakiejś serii nie doczytała jej do końca. Długo zabierałam się za ... {} Recenzja książki Namiętność

@Aly102@Aly102 {}

Śladami miłości

12.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwszy tom cyklu „Upadli” dostałam w nagrodzie za wygranie pewnego konkursu w szkole, organizowanym przez bibliotekę. Z początku byłam zachwycona i oczarowana książką. Było tak do momentu, aż bardziej się w nią wczytałam i stwierdziłam, że się nudzę. Po lekturze książki byłam strasznie przygnębiona. Oświadczyłam samej sobie, że nie sięgnę po kont... {} Recenzja książki Namiętność

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe